Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2015 - Anul XX, nr. 120 (5932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concluzie

Consilierul local dornean Roman Boca, descoperit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local Roman Boca de la Vatra Dornei a fost descoperit în conflict de interese de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI). Mai exact, în timpul mandatului de consilier local din perioada 2008-2012, în calitate de membru în Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului, protecția monumentelor istorice și de arhitectură, ar fi avizat favorabil aprobarea proiectului urbanistic de detaliu privind construirea unei policlinici. Este vorba de un PUD depus de SC Dorna Medical SRL Vatra Dornei, firmă la care asociat unic și administrator este soția lui Roman Boca.

„Mai mult, acesta a votat adoptarea hotărârii privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2009 și a participat la dezbaterea și aprobarea proiectului de hotărâre privind aprobarea PUD construire policlinică, proprietar SC Dorna Medical SRL”, se arată într-un comunicat al ANI.

Contactat telefonic, Roman Boca a precizat că acuzaţiile sunt nefondate şi asta pentru că nu a votat hotărârea de Consiliu Local la care fac referire inspectorii ANI.

„Este cineva din Primăria Vatra Dornei care furnizează tot felul de hârtii care nu sunt conforme cu realitatea. Voi demonstra că nu am avut nici o legătură cu acel proiect”, a arătat consilierul local PSD Roman Boca.

 

A fost descoperit şi în incompatibilitate

Este pentru a doua oară când inspectorii ANI transmit un comunicat referitor la încălcarea legislaţiei de către preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Vatra Dornei, consilierul local Roman Boca.

În urmă cu câteva săptămâni, acesta a fost înştiinţat că se află în incompatibilitate. „S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26 februarie 2009 - 02 martie 2010, întrucât, pe durata mandatului de consilier local, SC Dorna Medical SRL (societate comercială în cadrul căreia soția acestuia deține funcția de administrator și calitatea de asociat unic) a avut relații comerciale cu Primăria Municipiului Vatra Dornei, în baza cărora a emis 3 facturi fiscale către primărie, în valoare totală de 320,5 de lei”, s-a arătat în comunicatul de presă de la acea vreme.

În acest caz dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Suceava, unde se va judeca în perioada următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul local dornean Roman Boca, descoperit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate.
 Vizualizări articol: 1803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierul local dornean Roman Boca, descoperit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum asa??? trimis de
(27 mai 2015, 15:13:36
Nu se poate. Niste oameni rai astia de la ANI. Domnul Boca nu a profitat niciodata de functia sa. Policlinica a construit-o foarte legal pe un teren viran cumparat:)))))) Nici aleea care duce la laborator nu el a inchis-o printr-o constructie.Nici langa raul Dorna nu el construieste un mastodont de cladire. El e un ingeras nevinovat. Oameni rai ce sunteti cei ce va luati de el!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă țărănească Întâia oară, sintagma "bucătărie românească" o întâlnim la un autor de cărţi de bucate din deceniul şapte al veacului al XIX-lea, Christ Ionnin, din Bucureşti. Nu e, la propriu, o carte, ci mai mult o... Citeşte