Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2015 - Anul XX, nr. 120 (5932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteză neadaptată

O maşină în care se aflau trei oameni s-a răsturnat într-o curbă periculoasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei oameni care se aflau într-un autoturism Matiz au fost implicaţi într-un accident rutier pe DN 29, care leagă Suceava de Botoşani, într-o curbă periculoasă aflată la intrarea în satul Plopeni. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.30 şi, din fericire, în ciuda impactului violent, cei trei oameni au scăpat uşor. 

Şoferul autoturismului Matiz, identificat în persoana lui Vasile Girigan, în vârstă de 64 de ani, din Plopeni, circula dinspre municipiul Suceava şi, la intrarea în curba la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Autoturismul Matiz a „ras” două indicatoare de avertizare privind curba periculoasă, s-a lovit de o bară metalică de la intrarea într-o locuinţă iar apoi s-a răsturnat, lângă un gard. 

Viorica Rusu, o localnică care stă în zona în care s-a produs accidentul, a relatat: “Matizul s-a răsturnat de vreo 2-3 ori şi a ajuns în gard. S-au oprit imediat mai mulţi şoferi şi au repus maşina pe roţi. Oamenii au ieşit singuri din maşină”. Pe lângă şoferul de 64 de ani, în maşină se mai aflau o femeie în vârstă de 60 de ani şi un tânăr de 20 de ani. Şoferul şi unul dintre pasageri au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean, unde au fost diagnosticaţi preliminar cu leziuni uşoare.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a precizat că şoferul nu a suflat corect în etilotest, astfel că nu s-a putut stabili dacă era băut. Acestuia i s-au recoltat însă la spital probe biologice de sânge, în urma cărora i se va stabili alcoolemia.

În curba de la intrarea în satul Plopeni, unde s-a produs accidentul de ieri, a avut loc, pe 25 decembrie 2010, cumplita tragedie în care şi-au pierdut viaţa patru oameni, membri ai familiei de preoţi Mihoc. Cei patru se aflau într-un autoturism Fiat Panda care se deplasa regulamentar şi au fost loviţi de un autoturism Saab condus de un tânăr care era băut şi care a intrat pe contrasens.

În această curbă periculoasă au mai avut loc de-a lungul timpului şi alte accidente rutiere.

Numărul accidentelor care se petrec pe DN 29, care leagă Suceava de Botoşani, a crescut după ce şoseaua a fost modernizată capital. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină în care se aflau trei oameni s-a răsturnat într-o curbă periculoasă.
 Vizualizări articol: 2061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O maşină în care se aflau trei oameni s-a răsturnat într-o curbă periculoasă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă țărănească Întâia oară, sintagma "bucătărie românească" o întâlnim la un autor de cărţi de bucate din deceniul şapte al veacului al XIX-lea, Christ Ionnin, din Bucureşti. Nu e, la propriu, o carte, ci mai mult o... Citeşte