Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2015 - Anul XX, nr. 120 (5932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Traficul rutier va fi închis toată luna iulie pe podul de la Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luna iulie se va dovedi o lună de foc pentru traficul rutier din municipiul Suceava. Pe lângă numeroasele lucrări din oraş, în cadrul proiectului de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, pe lângă reparaţiile făcute de municipalitate, din bugetul propriu, la străzi, o lucrare care se face din fonduri europene va bloca total traficul rutier pe traseul E85, pe artera care leagă cartierul Iţcani de restul Sucevei.

Este vorba de lucrarea de reabilitare a podului de la Iţcani de peste apa Sucevei, care va fi blocat total traficului rutier timp de 31 de zile.

Conform graficului de lucrări prezentat ieri dimineaţă de reprezentanţii firmei Victor Construct primarului Ion Lungu, lucrările vor începe pe 1 iulie şi se vor finaliza pe 31 iulie.

„Vom anunţa din timp închiderea străzii, vom face cunoscute alternativele de circulaţie şi vom colabora cu Poliţia Rutieră şi Poliţia Locală, astfel încât oprirea traficului rutier pe pod să nu afecteze cu mult traficul din oraş. Ar fi bine să se încadreze constructorul în perioada 1 – 31 iulie, pentru că din august vin cei care lucrează peste hotare şi oraşul va fi mult mai aglomerat”, a spus primarul Ion Lungu.

Maşinile care au de tranzitat această porţiune a E85, pe care se circulă înspre şi dinspre Siret şi Rădăuţi, vor fi deviate pe rute alternative precum strada Gheorghe Doja, a cărei asfaltare urmează să fie finalizată până la finele lunii mai, dar şi pe porţiunea de rută ocolitoare dată în funcţiune (în special traficul greu).

Chiar şi aşa, efectul închiderii principalei artere de legătură între Iţcani, cartierul Burdujeni şi restul Sucevei se va resimţi la nivelul traficului rutier de pe celelalte rute, mai ales că deja de la finele lunii iunie valorile de trafic rutier din oraş vor fi mai mari, conform experienţei din ceilalţi ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier va fi închis toată luna iulie pe podul de la Iţcani.
 Vizualizări articol: 3362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
Traficul rutier va fi închis toată luna iulie pe podul de la Iţcani2.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă țărănească Întâia oară, sintagma "bucătărie românească" o întâlnim la un autor de cărţi de bucate din deceniul şapte al veacului al XIX-lea, Christ Ionnin, din Bucureşti. Nu e, la propriu, o carte, ci mai mult o... Citeşte