Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2015 - Anul XX, nr. 120 (5932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spaţii verzi

Locuri de parcare cu gazon pe bulevardul George Enescu şi strada Universităţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locurile de parcare “verzi”, care promovează crearea de spaţii verzi chiar şi în zonele dominate de asfalt şi betoane, au început să apară tot mai mult prin Suceava.

Odată cu proiectul de modernizare a zece străzi pe fonduri europene, locurile de parcare cu gazon şi-au făcut apariţia pe strada Universităţii şi pe bulevardul George Enescu, unde, prin îngustarea trotuarelor, s-au creat aproximativ 70 de noi locuri de parcare.

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a acestor lucrări, viceprimarul Lucian Harşovschi i-a atenţionat pe constructori să trateze cu maximă seriozitate amenajarea acestor locuri de parcare cu dublu rol.

„Pe porţiunile de parcare cu gazon aveţi grijă să nu rămână pământ în urmă. Însămânţarea cu iarbă include mai multe proceduri, precum tratare şi udare. Important e să avem gazon. În unele zone a apărut, în altele nu. Mare atenţie, dacă se face acum bine, ţine ani de zile acest gazon, dacă nu însămânţăm şi ierbicidăm la timp, vom avea buruieni acolo”, a spus Harşovschi.

Reprezentanţii Victor Construct au explicat că la unele locuri de parcare însămânţarea cu gazon s-a făcut mai târziu, chiar şi la o diferenţă de trei săptămâni faţă de alte porţiuni, acesta fiind motivul pentru care unele locuri de parcare sunt deja verzi, iar altele au doar pământ pus printre pavelele speciale cu care s-au amenajat aceste locuri de parcare cu gazon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri de parcare cu gazon pe bulevardul George Enescu şi strada Universităţii.
 Vizualizări articol: 3158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Locuri de parcare cu gazon pe bulevardul George Enescu şi strada Universităţii4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe Bdl.G.Enescu s-a intrerupt pavajul cu dale ?! trimis de
(27 mai 2015, 12:11:45

Odata cu modificarile stradale de pe bdl G Enescu, s-au scos o parte din dalele de pe trotuare!

Acuma raminem asa!?
1.1  RE: Pe Bdl.G.Enescu s-a intrerupt pavajul cu dale ?! trimis de
(27 mai 2015, 12:16:22
Ar fi de dorit o mobilizare a muncitorilor pentru a finaliza lucrările la trotuarele descompletate pe G Enescu, pentru ca noi, pietonii, să putem circula fără probleme pe acolo.
2.   Porcarie trimis de
(27 mai 2015, 15:12:01
Ati facut o bataie de joc totala. Nu doar ca nu ati suplimentat locurile deja existente si le-ati imputinat drastic, împrejmuind fara rost copaci si stalpi, cate 2, cate 3. In fata farmaciei Oana Maria ati bagat pavele la greu si un trotuar fara care nu foloseste nimanui, iar in zona statiei-Mopan....etc le-ati sters pur si simplu cu roseata aia inutila iar asta intr-o zona foarte aglomerata cu blocuri turn unde nevoile sunt mult prea mari si bataia pentru un loc de parcare decent era demult una crancena.Borduri mari, ca sa nu poti urca pe trotuar cu masina, spatii verzi in spatele locurilor ca atunci când te dai jos din masina sa calci in ,,verdele'' sublim cu caca de caine! Un fel de struto camila care nu foloseste decat firmei care executa lucrarea si aventual ,,altora'' !
3.   Gazon nemuritor trimis de
(28 mai 2015, 06:06:16
Sunt curios daca gazonul de pe parcarile versi va fi imun la uleiul de masina scurs din motoarele harburilor...
4.   La asta se gandeste cineva din primaria aia?????? trimis de
(28 mai 2015, 08:25:17
Dar cu cele 400 de locuri de parcare care sunt ocupate de masini adandonate, cadavre cu licheni si muschi pe ele ce veti face?
4.1  RE: La asta se gandeste cineva din primaria aia?????? trimis de
(28 mai 2015, 08:27:11
Mentionez ca aceste autoturisme nu au niciun impozit platit, sau altfel de taxe.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă țărănească Întâia oară, sintagma "bucătărie românească" o întâlnim la un autor de cărţi de bucate din deceniul şapte al veacului al XIX-lea, Christ Ionnin, din Bucureşti. Nu e, la propriu, o carte, ci mai mult o... Citeşte