Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mai 2015 - Anul XX, nr. 103 (5915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 7 – 13 mai

Expoziţia „Iluminări”, la Shopping City

În perioada 8-31 mai, Shopping City Suceava găzduieşte expoziţia de pictură a artistului plastic Emanuell Matei. Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 8 mai, ora 17:00, în City Gallery din Shopping City Suceava. În cadrul expoziţiei intitulate ”Iluminări" sucevenii vor putea admira aproximativ 56 de portrete şi peisaje ce propun nu doar câteva variante de expresie plastică, ci mai ales o aplecare către meditaţie la nostalgiile, candorile, umbrele și luminile din noi. În elaborarea lucrărilor, artistul a pornit de la ideea că ”nimic nu respiră cu adevărat, fără lumina dinăuntru”, fapt pentru care expoziţia sa devine o manifestare a acestui crez personal.

 

Circul Las Vegas, în parcarea Shopping City

În perioada 7-11 mai, Shopping City Suceava vă invită la noul spectacol al circului internaţional Las Vegas. Spectatorii vor admira salturi acrobatice spectaculoase, demonstraţii de mobilitate şi echilibristică, dar și dresuri de tigri albi, aurii și bengalezi. De asemenea, cei mici vor fi fascinaţi de numerele interesante cu șerpi, aligatori, iguane gigant, cămile, cai, crocodili. Copiii se vor putea distra alături de vestitul clovn Daniel al circului Las Vegas, iar părinţii sau bunicii care îi însoţesc vor rămâne uimiţi la numerele aeriene. În această perioadă, sucevenii vor putea admira tigri albi, aurii și bengalezi în cadrul paradelor zilnice organizate prin oraș. Pentru cei care își doresc să se bucure de numerele senzaţionale de la circ, Shopping City Suceava organizează concursul „Câștigă o invitaţie la circul Las Vegas!” doar în zilele de 7, 8 şi 9 mai, în cadrul căruia pot fi câștigate 100 de invitaţii. Pentru a putea intra în posesia premiilor, clienţii trebuie să facă cumpărături de minimum 50 de lei din magazinele: Alexandria Librării, Coccodrillo, Delia 07, Evel Mod, Noriel și Takko Fashion și să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo pentru a ridica premiul. Spectacolele vor avea loc în parcarea Shopping City Suceava, zilnic, de la ora 18:00, și sâmbătă și duminică, câte două demonstraţii, de la orele 15:00 și 18:00.

 

Vineri, 8 mai

Spectacol culinar cu chef Isadora şi chef George, la hipermarketul Carrefour din Suceava

Hipermarketul Carrefour din Suceava organizează începând cu ora 16:00, la raionul gastronomie, un spectacol culinar deosebit. Chef Isadora şi chef George, foşti concurenţi Masterchef, promit să-i înveţe pe clienţii prezenţi cum să gătească sănătos. „Promitem un eveniment impresionant, datorită noutăţii, pentru că, în ciuda experienţei trăite la Masterchef, totuşi rămâne ceva cu totul şi cu totul nou să gătim în faţa clienţilor”, au declarat cei doi chefi. Spectatorii vor avea ocazia să deguste din delicioasele feluri de mâncare preparate de chefi. În plus, nu vor lipsi premiile. Se vor acorda premii instant şi două cine la restaurantul Copa Cabana. Prin astfel de evenimente, Carrefour îşi propune să aducă în faţa clienţilor un mod de viaţă sănătos, învăţându-i pe toţi cei prezenţi că a găti sănătos nu înseamnă doar să alegi cele mai bune ingrediente, să foloseşti mai puţine grăsimi sau să alegi cele mai scumpe produse. „Să găteşti sănătos înseamnă să ştii să combini corect alimentele. Carrefour, împreună cu cei doi chefi, vă aşteaptă cu drag să descoperiţi tainele gătitului sănătos într-un cooking show impresionant”, anunţă organizatorii.

 

Golden Șlagăr cu AlterEgo, la Del’Iri Pub Suceava

Începând cu ora 22.00, Del’Iri Pub Suceava vă invită la Golden Șlagăr cu AlterEgo. Un bilet costă 10 lei.

 

Sâmbătă, 9 mai

Sport

Fotbal, Liga a II-a, turneul play-off, stadionul Areni, ora 11.00

Rapid CFR Suceava – SC Bacău

 

Rugby, Divizia Naţională, stadionul Unirea, ora 12.00

CSM Suceava – CS Politehnica Unirea Iași

 

Primul protest major împotriva despăduririlor abuzive, în Parcul Central Suceava

Sucevenii sunt aşteptaţi, de la ora 16:00, în Parcul Central Suceava, zona de vizavi de Prefectura Suceava, la primul protest major împotriva despăduririlor abuzive. Organizatorii evenimentului de sâmbătă, grupuri de voluntari mobilizaţi pe Facebook, care au participat pe 18 aprilie la acţiunea „Hai la Înverzit” şi cu o săptămână mai târziu au organizat și participat la acţiunea „Hai la Ecologizare”, vor să aibă continuitate în ceea ce au început. Traseul stabilit în Suceava pentru miting are ca punct de pornire Prefectura, va continua către Direcţia Silvică, încheindu-se în faţa Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare Suceava. Organizatorii speră că la acest miting se vor mai alătura atât studenţii și profesorii Facultăţii de Silvicultură, cât și ai celorlalte facultăţi, „deoarece reprezintă o voce importantă pentru comunitatea suceveană”. Pentru mai multe informaţii, puteţi să-i sunaţi pe câţiva dintre organizatori, la numerele de telefon 0742.828.908 (Cristina Iacob), 0748.433.931 (Bogdan Jurescu) sau 0740.899.417 (Florin Grădinariu - preşedintele Asociaţiei Biosilva).

 

Discoteca de altădată, la  Del’Iri Pub Suceava

Începând cu ora 21.00, Del’Iri Pub Suceava vă invită la Discoteca de Altădată.

 

Eveniment cultural la Casa Prieteniei

Biroul Francez de la Casa Prieteniei, în colaborare cu Biroul Informaţional al Regiunii Schwaben, organizează, începând cu ora 11:00, un eveniment dedicat Zilei Europei, sub genericul „Unité en diversité”.

 

Duminică, 10 mai

Kids City, ateliere de creaţie Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie și distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 10 mai, copiii vor putea participa la ateliere tematice de creaţie. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei