Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mai 2015 - Anul XX, nr. 103 (5915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Informaţii confidenţiale

Numele candidaţilor pentru posturile de inspectori şcolari sunt ţinute secrete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aspiranţii la un post în cadrul Inspectoratului Şcolar Suceava au avut la dispoziţie două săptămâni pentru a-şi depune dosarele pentru înscrierea la concursul pentru funcţia de inspector şcolar.

Data limită de înscriere la competiţie a fost 4 mai, dată la care în aproape toate judeţele ţării a fost dată publicităţii lista candidaţilor. Nu şi la Suceava, unde, nu de puţine ori, informaţii publice devin „top secret” din dorinţa conducerii Inspectoratului Şcolar. Mai mult de atât, şefia instituţiei a transmis că va afişa lista candidaţilor, la avizierul instituţiei, în data de 7 mai.

În vreme ce alte judeţe îşi numără candidaţii, se fac pronosticuri, se lansează zvonuri privind favoriţii, la Suceava se ridică din umeri în ceea ce priveşte numele celor care şi-au depus dosarul de înscriere, pe motiv că dosarele acestora sunt verificate de juristul IŞJ.

Se ştie totuşi că sunt 33 de candidaţi, aceasta fiind singura informaţie venită din partea instituţiei referitor la acest subiect.

Aşadar interes pentru aceste posturi există, din moment ce sunt scoase la concurs 25 norme de inspectori -  două norme pentru învăţământ primar, două norme pentru inspector şcolar de specialitate limba şi literatura română, câte o normă pentru inspectori de educaţie timpurie, limbi moderne, fizică, arte, religie, educaţie fizică, management instituţional, dezvoltarea resursei umane şi proiecte educaţionale.

IŞJ mai scoate la concurs şi o normă şi jumătate pentru disciplina matematică.

Concursul este programat pentru perioada 20 mai - 5 iunie 2015, interval în care candidaţii vor susţine toate probele. Candidaţii care vor promova examenul vor avea mandate pe 4 ani. Pentru posturile neocupate prin concurs, inspectorul general numeşte, cu delegaţie, inspector şcolar până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar actual.

Actualii inspectori şcolari sunt numiţi cu delegaţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numele candidaţilor pentru posturile de inspectori şcolari sunt ţinute secrete.
 Vizualizări articol: 2042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Numele candidaţilor pentru posturile de inspectori şcolari sunt ţinute secrete3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SACALI SCOLARI trimis de
( 7 mai 2015, 12:28:21
NU SE ANUNTA LISTA PENTRU CA SE NEGOCIAZA PRETUL.OFERTA ESTE INCHISA IN PLIC UNDE SE PUN [BANC]NOTE DIN TARI DIN UE CUM AR FI: LIRA,EURO,SAU CHIAR LEUL AUTOHTON.VA SPUNEM NOI CEI DIN INVATAMANT CINE ESTE PE LISTA.MULTI DIN CEI ELIGIBILI AU FOST DELEGATI LA DIFERITE INSPECTII.OARE CAND VA INSPECTEAZA SI PE VOI DNA_UL.
1.1  RE: SACALI SCOLARI trimis de
( 8 mai 2015, 09:31:07
"OARE CAND VA INSPECTEAZA SI PE VOI DNA_UL."?
Sa speram ca cat (sic) mai curand!
Ceva-mi spune ca trebuie facute si niste calcule simple de genul raportul dintre avere si venituri de bugetari pe acolo. Sa vezi minune ca toate-s mai mari ca 10!!!
Explicatia?
Simplu: mosteniri, castiguri la loterie, bani gasiti pe strada, s.a.m.d...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei