Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2015 - Anul XX, nr. 80 (5892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie limită

Un singur poliţist, cu o Dacie veche de 20 de ani, la peste 2.000 de locuitori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful de post din comuna suceveană Comăneşti se află într-o situaţie limită, fiind singurul poliţist din localitatea cu peste 2.000 de locuitori şi având una dintre cele mai vechi maşini de serviciu a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, o Dacie break fabricată în 1995. Şeful de post Mihai Cătălin Vişovan a rămas şi şef, şi subordonat după ce colegul pe care l-a avut anul trecut, din Zalău, a primit detaşare mai aproape de casă, iar un alt agent, delegat de la Todireşti, nu a mai ajuns la Comăneşti. Aşa se face că Vişovan este singurul poliţist de la Comăneşti de la începutul acestui an.

 

Dacia break are probleme la motor şi nu are încălzire

Situaţia a fost semnalată de Vasile Grumăzescu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP), filiala Suceava. El a declarat că Postul de Poliţie Comăneşti a ajuns în cea mai precară situaţie de la nivelul judeţului, după ce mare parte din restul problemelor de logistică de la posturile comunale de poliţie au fost rezolvate.

Şeful de post de la Comăneşti are de acoperit o localitate cu peste 2.000 de locuitori, din care 500 sunt de etnie romă, iar Dacia break de serviciu a avut defecţiuni la motor, în timp ce sistemul de încălzire nu mai este funcţional de multă vreme.

 

Ce spune conducerea IPJ Suceava

Referitor la această problemă, conducerea IPJ Suceava a transmis că parcul auto este folosit cât mai eficient posibil, iar la Comăneşti situaţia operativă nu pune probleme deosebite, gradul de infracţionalitate fiind scăzut.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul IPJ Suceava, a declarat: „Nu este singurul autoturism cu vechime aflat în dotarea unui post comunal, iar maşina este funcţională. Distribuirea maşinilor noi s-a făcut în funcţie de situaţia operativă”.

El a mai spus că Postul comunal Comăneşti este arondat Secţiei Rurale de Poliţie Dărmăneşti, care are în dotare două autoturisme de serviciu noi şi care, în caz de urgenţe, pot ajunge în timp scurt la Comăneşti. 

Liderul de sindicat Vasile Grumăzescu a subliniat şi el că în urma numeroaselor demersuri făcute la conducerea IPJ Suceava în judeţ nu mai există nici un post comunal care nu să aibă maşină de serviciu. Până nu demult poliţiştii de la Iaslovăţ, Bălăceana, Burla şi Poieni Solca nu aveau maşină de serviciu. Aceştia circulau cu autoturismele proprii, cu maşini de la primării ori se bazau doar pe autospecialele colegilor de la secţiile rurale.

 

20 de Loganuri noi au ajuns zilele trecute la IPJ Suceava

Săptămâna trecută, în dotarea IPJ Suceava au intrat 20 de Dacii Logan noi. 

Autospecialele cu sirene şi girofar sunt dotate cu anvelope atât de vară, cât şi de iarnă şi au fost achiziţionate de Inspectoratul General al Poliţiei Române în cadrul unui „program de creştere a mobilităţii poliţiştilor în vederea eficientizării intervenţiei la evenimente şi gestionării situaţiei operative”.

Suceava a fost printre primele şase judeţe care au avut prioritate la modernizarea parcului auto, dat fiind faptul că multe dintre maşinile IPJ Suceava sunt aproape de termenul de casare, iar în unele localităţi erau autospeciale insuficiente ori chiar deloc.

Noile maşini au rezolvat parte din problemele stringente, însă nu în totalitate, după cum se poate constata în cazul de la Comăneşti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un singur poliţist, cu o Dacie veche de 20 de ani, la peste 2.000 de locuitori.
 Vizualizări articol: 5166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Un singur poliţist, cu o Dacie veche de 20 de ani, la peste 2.000 de locuitori4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Să-i deie cel de-al 21-lea Logan trimis de
( 7 apr 2015, 20:17:54
Mai zâlele trecute, bântuiam pe Fesibucă și-mi apare un laic dat de vreun amic, follower, stalker, hater sau kaghebist: era pictura unui agent de poliție de la Suceava, trimis să aducă noile Loganuri.
Ținevas îl întreabă câte Loganuri li s-a dat la Suceava?
Agentul răspunde că 21.

Apoi citesc în articol în scorMonitorul că Suceava a primitthinking ... 20 de Loganuri noi.

Apăi, Io* zâc să-l cate pe cel de-al 21-lea unde s-o pitit și să i-l deie la amărâtu ista.
Părerea mea!i dont know

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine mănăstirească Săptămâna Mare este o perioadă de o maximă încărcătură spirituală. Este o perioadă în care ar trebui să ne analizăm gândurile și faptele şi să ne armonizăm fiinţa umană, trupeşte şi sufleteşte. Este o perioadă de post şi de... Citeşte