Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2015 - Anul XX, nr. 80 (5892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schimbare

Rădăuţeanul care i-a scos doi dinţi unui poliţist a scăpat de arest preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuţeanul care i-a scos doi dinţi unui poliţist a scăpat de arest preventiv. Florin Nicolaică, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat pe data de 2 iulie 2014 pentru o perioadă de 30 de zile, iar ulterior judecătorii au menţinut această măsură preventivă. Între timp, Judecătoria Rădăuţi l-a şi condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare, dar această soluţie a fost atacată la Curtea de Apel Suceava.

La termenul de pe 1 aprilie 2015, magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au admis solicitarea lui Florin Nicolaică, iar acesta a fost trimis în arest la domiciliu.

Mihai Ştreangă, avocatul care-l reprezintă pe rădăuţean, a precizat că în afara adoptării unei măsuri mai puţin restrictive, instanţa a mai luat şi alte decizii, cum ar fi comandarea unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă Florin Nicolaică a comis fapta cu discernământ.

„Deocamdată nu pot face nici un fel de aprecieri cu privire la fondul cauzei, însă, în ceea ce priveşte înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, consider că este o decizie mai mult decât temeinică, chiar dacă prima instanţă a dispus condamnarea inculpatului la o pedeapsă privativă de libertate”, a declarat avocatul Mihai Ştreangă.

 

Cum s-au petrecut incidentele de anul trecut

Fapta pentru care Nicolaică a ajuns în spatele gratiilor s-a petrecut chiar în sediul unității de poliție, în urma agresiunii polițistul rămânând fără doi dinți.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava,  poliţiştii rădăuţeni au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a agresat mai multe persoane în trafic. Respectivul a fost identificat în persoana unui anume Florin Nicolaică, care a fost contactat şi chemat la sediul poliţiei, pentru audieri.

Suspectul s-a urcat într-un autoturism Nissan, iar pe drum a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie, care a constatat că bărbatul mirosea a alcool.

L-au dus la sediul poliţiei, suspectul a refuzat să sufle în alcooltest, iar de aici a fost dus la spital, unde, de asemenea, nu a vrut să i se preleveze probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adus din nou la poliţie, pentru a i se întocmi dosar penal, Florin Nicolaică a devenit agresiv cu o altă persoană adusă la audieri, iar apoi, în jurul orei 20.30, când era încătuşat, l-a lovit cu capul în gură pe un inspector de poliţie, lăsându-l fără doi dinţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuţeanul care i-a scos doi dinţi unui poliţist a scăpat de arest preventiv.
 Vizualizări articol: 2388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Rădăuţeanul care i-a scos doi dinţi unui poliţist a scăpat de arest preventiv3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jamahiria absurdistană și omertică a Rădăuczilor trimis de
( 7 apr 2015, 11:20:17
Da'thinking dacă-i mai ștergea un cap în gură și-i scotea ș-un premolar, se putea spune atunci că făptuitorul e un pasionat de literatură ș-a voit să reediteze romanul lui Marin Sorescu - „Trei dinți din față” ?i dont know
2.   Cum ganditzi trimis de
( 7 apr 2015, 12:21:34
instanţa a mai luat şi alte decizii, cum ar fi comandarea unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă Florin Nicolaică a comis fapta cu discernământ.--- daca are permis de conducere la ce mai trebuie expertiza psihatrica
3.   :)) trimis de
( 7 apr 2015, 12:23:33
daca era in America era inpuscatlaughinglaughing
4.   Ce epopee eroică trimis de
( 7 apr 2015, 15:20:39
în desfășurătorul faptelor.
Nasul meu de deșcă betrână îmi spune că toată ABUREALA de mai sus e încă O FĂCĂTURĂ a milițienilor din Rădăuți.

printre altele:
Chemat la audieri - deci citat!
(Nema flagrant).
Până acolo este oprit de rutieră.
(Deci ambuscadă tipic milițienească).
Apoi tipul refuză să sufle ÎN BEȘÂCĂ - e dreptul lui.
E tot dreptul lui să refuze recoltarea probelor.
Iar încătușare PENTRU CE?
În baza unor abureli, vrăjeli, dume, ceaiuri, texte tromboane și gulgute precum că a agresat pe pisda mamei unuia din polițiști, piszdă care era prezentă și ea la nuș ce audieri.

Apoi cică i-a halit un cap în gură la milițian.

Din toată iepopeea milițienească de mai sus, nu pot decât SĂ-MI MANIFEST ADMIRAȚIA FAȚĂ DE UN TIP CU 00-LE LA EL, BINE IRIGATE CU SANGVE ȘI CARE ARE ÎNDRĂZENALA SĂ-I FOUTĂ UN CAP ÎN GURĂ LA UN MILIȚIAN TUPEIST.

Păcat că nu i-a mai halit încă un cap în gură, astfel încât, în premieră, să citească și milițianul acela romanul lui Marin Sorescu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine mănăstirească Săptămâna Mare este o perioadă de o maximă încărcătură spirituală. Este o perioadă în care ar trebui să ne analizăm gândurile și faptele şi să ne armonizăm fiinţa umană, trupeşte şi sufleteşte. Este o perioadă de post şi de... Citeşte