Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2015 - Anul XX, nr. 80 (5892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Selecţie de oferte

14 firme de salubrizare, invitate să preia temporar activitatea de gestionare a deşeurilor menajere din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană a invitat la negocieri 14 firme de salubrizare, cărora le-a solicitat oficial să transmită oferte pentru preluarea temporară a serviciului public de gestionare a deşeurilor menajere.

„Avem demarate procedurile pentru negocierea contractului temporar de salubritate menajeră, s-au trimis 14 invitaţii de participare la selecţia de oferte, fiind vizate în primul rând firmele care au participat şi la licitaţia de salubrizare stradală a municipiului reşedinţă de judeţ. Aşteptăm răspunsul lor în cel mai scurt timp, astfel încât săptămâna viitoare să putem finaliza selecţia de oferte”, a precizat şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

Imediat după sărbătorile de Paşti vor fi analizate ofertele depuse, pentru selectarea unui câştigător, intenţia conducerii Primăriei Suceava fiind de a organiza  o şedinţă extraordinară de Consiliu Local în data de 16 aprilie, cu două zile înainte de expirarea contractului cu Rosal, în vederea aprobării rezultatului selecţiei de oferte.

Firma de salubrizare care va fi desemnată câştigătoare a selecţiei de oferte va presta această activitate până la finalizarea licitaţiei de salubrizare menajeră a Sucevei.

Data la care va avea loc aceasta nu a fost încă stabilită, dar toată documentaţia necesară organizării licitaţiei electronice prin  sistemul naţional de achiziţii publice (SEAP) a fost înaintată de mai bine de o săptămână.

În funcţie de cât de aprigă va fi lupta pentru acest contract, care se încheie pe o perioadă de 12 ani, cu posibilitate de prelungire, este posibil ca până la finalizarea licitaţiei să treacă şi doi ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 14 firme de salubrizare, invitate să preia temporar activitatea de gestionare a deşeurilor menajere din Suceava.
 Vizualizări articol: 1897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
14 firme de salubrizare, invitate să preia temporar activitatea de gestionare a deşeurilor menajere din Suceava1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 apr 2015, 18:10:01
14 firme ?? cata transparenta
2.   Comentariu trimis de
( 7 apr 2015, 18:12:11
Patronul firmei Diasil se lauda de vreo 2 saptamani ca domn primar ii da contractul la menajer , iar acu postati ca sunt 14 firme... haha , cine naiba va mai crede, cartile sunt facute ... citeste prostimea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine mănăstirească Săptămâna Mare este o perioadă de o maximă încărcătură spirituală. Este o perioadă în care ar trebui să ne analizăm gândurile și faptele şi să ne armonizăm fiinţa umană, trupeşte şi sufleteşte. Este o perioadă de post şi de... Citeşte