Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2015 - Anul XX, nr. 80 (5892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parteneriat

Astăzi se semnează protocolul de colaborare dintre Suceava şi provincia Luxemburg

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie belgiană condusă de guvernatorul provinciei Luxemburg, Bernard Caprasse, se află în vizită oficială în judeţul Suceava, în perioada 6-10 aprilie. Scopul acestei vizite este de semnare a protocolului de colaborare dintre provincia Luxemburg din Regatul Belgiei şi judeţul Suceava. Potrivit unui comunicat remis de biroul de presă al Consiliului Judeţean Suceava, ceremonia de semnare a înţelegerii de cooperare, de către guvernatorul  Bernard Caprasse şi preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, va avea loc astăzi, în intervalul orar 10.00-12.00, la Sala Bucovina a Palatului Administrativ. Din delegaţia belgiană fac parte Patrick Adam, preşedinte al Consiliului Provincial, Thérèse Mahy, deputat provincial, Pierre - Henry Goffinet, director general al Administraţiei Provinciale, Patrick Nothomb, consilier al guvernatorului, Valérie Peuckert, responsabil în domeniul muzeelor provinciale, Alain Dolle, responsabil pentru aspecte legate de cetăţenie şi Consiliul Provincial al Tinerilor, Marie - Hélène Buron, responsabil în domeniul agriculturii.

 

Oaspeţii au în program vizite în toate zonele judeţului

După ceremonia semnării, delegaţia belgiană va merge la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava,  apoi la Camera de Comerţ şi Industrie, unde vor avea loc discuţii cu reprezentanţi ai mediului economic, şi îşi va încheia ziua cu vizitarea Mănăstirii Dragomirna,

Miercuri sunt programate întâlniri de lucru pe diferite domenii de interes. Agenda stabilită de administraţia suceveană, în înţelegere cu partenerii din Luxemburg, cuprinde vizitarea fabricii de încălţăminte MARELBO, din Vicovu de Sus, întâlniri cu specialişti în domeniul muzeal, în domeniul agriculturii, cu specialişti în domeniul tineretului şi vizite specifice. În scop turistic, pentru miercuri sunt planificate vizitarea atelierului de ceramică neagră de la Marginea, a Mănăstirii Suceviţa şi a Hergheliei Rădăuţi.

Joi oaspeţii sunt aşteptaţi la Fabrica de case din lemn DOXAR GRUP, de la Gura Humorului, la ferma Best Cows din Sadova, la fabrica de apă minerală din Poiana Negrii şi la Dorna Candrenilor, la fabrica de lapte SC Lactalis România. Noii parteneri ai judeţului Suceava îşi vor încheia vineri prima vizită aici, la Fălticeni, la Muzeul ”Ion Irimescu”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi se semnează protocolul de colaborare dintre Suceava şi provincia Luxemburg.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Astăzi se semnează protocolul de colaborare dintre Suceava şi provincia Luxemburg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine mănăstirească Săptămâna Mare este o perioadă de o maximă încărcătură spirituală. Este o perioadă în care ar trebui să ne analizăm gândurile și faptele şi să ne armonizăm fiinţa umană, trupeşte şi sufleteşte. Este o perioadă de post şi de... Citeşte