Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2015 - Anul XX, nr. 80 (5892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Şedinţă de lucru

Autorităţile sucevene caută soluţii pentru a preveni accidentele pe DN 17, la Prisaca Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorităţile judeţene sucevene, împreună cu responsabilii cu drumurile naţionale, caută soluţii în vederea prevenirii accidentelor rutiere pe DN 17, în localitatea Prisaca Dornei. Mai exact, este vorba despre curba de pe DN 17, din Prisaca Dornei, comuna Vama, unde trei persoane şi-au pierdut viaţa după ce un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat în curtea unei case, în timp ce se deplasa dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului. În aceeaşi locaţie, în luna mai 2013, alte patru persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un alt tir plin cu lemne s-a răsturnat în curtea aceleiaşi case. Pentru găsirea unor soluţii în vederea prevenirii unor astfel de accidente, la sediul Prefecturii a avut loc o şedinţă de lucru la care au participat prefectul judeţului, Constantin Harasim, subprefectul Atanasă Nistor, șeful Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava, comisarul Petrică Jucan, directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, Liliana Dranca, şi președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică a judeţului Suceava, Gheorghe Iacob.

„În cadrul şedinţei s-a discutat şi despre faptul că măsurile dispuse de poliţie la accidentul din anul 2013 nu au fost realizate, în afara unei semnalizări sporite a zonei respective. Restul măsurilor, respectiv montarea de benzi rezonatoare şi consolidarea cu parapete a marginilor de drum, nu au fost realizate”, a spus Harasim. El a adăugat că drumarii au explicat că benzile rezonatoare nu se montează în zone locuite, din cauza zgomotului, iar parapetele pe marginea drumului ar fi izolat casele din zona respectivă. În aceste condiţii, Constantin Harasim a declarat că în şedinţa de ieri s-a decis ca miercuri, 8 aprilie a.c., la ora 9.00, la sediul primăriei din comuna Vama să fie organizată o întâlnire la care să participe instituțiile mai sus menționate, precum și specialiști ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, pentru a se stabili măsurile necesare care trebuie luate în vederea evitării producerii altor accidente pe acest tronson.

Harasim a spus că în şedinţa de ieri de la Prefectură s-a propus ca pe sensul de circulaţie dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului, înaintea curbei respective de pe DN 17 de la Prisaca Dornei, să fie montate semne de circulaţie de avertizare din 50 în 50 de metri, dar şi un panou de mari dimensiuni care să atenţioneze şoferii că urmează o curbă periculoasă şi pe care, eventual, să fie trecut şi numărul victimelor din accidentele produse în acea zonă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorităţile sucevene caută soluţii pentru a preveni accidentele pe DN 17, la Prisaca Dornei.
 Vizualizări articol: 1627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorităţile sucevene caută soluţii pentru a preveni accidentele pe DN 17, la Prisaca Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine mănăstirească Săptămâna Mare este o perioadă de o maximă încărcătură spirituală. Este o perioadă în care ar trebui să ne analizăm gândurile și faptele şi să ne armonizăm fiinţa umană, trupeşte şi sufleteşte. Este o perioadă de post şi de... Citeşte