Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2015 - Anul XX, nr. 67 (5879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Concurs interactiv, pe teme de prevenire a infracţionalităţii, la Şcoala Nr. 3 din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un proiect al poliţiştilor de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Suceava, derulat la Şcoala Gimnazială Nr. 3 din municipiul reşedinţă de judeţ, a fost finalizat printr-un concurs interactiv care a avut loc în data de 20 martie, întrecerea în care au fost angrenaţi elevii vizând întrebări din sfera prevenirii infracţionalităţii. La întrecere au participat şase echipe de elevi. Concursul a constat în realizarea unui puzzle cu tematică preventivă, piesele jocului fiind corespondente unor întrebări din sfera prevenirii criminalităţii. În urma întrecerii echipa desemnată câştigătoare a fost a elevilor de clasa a VI-a, coordonaţi de profesoara Claudia Marchitan. Pentru competenţele şi cunoştinţele dobândite pe parcursul proiectului elevii au primit rucsacuri, articole de papetărie, elemente de birotică şi insigne inscripţionate cu însemnele Poliţiei Române.

Proiectul “Copilărie fără delincvenţă” de la nivelul Şcolii Nr. 3 Suceava a făcut parte din proiectul cu acelaşi nume iniţiat de Inspectoratul General al Poliţiei Române şi finanţat de Comisia Europeană. Iniţiativa şi-a propus creşterea eficienţei programelor de prevenire a delicvenţei juvenile în rândul minorilor sub 14 ani. Pe parcursul anului şcolar poliţiştii s-au întâlnit în mai multe rânduri cu elevii claselor a VI-a şi a VII-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 şi cu părinţii acestora. S-a insistat pe pericolul consumului de droguri la vârste fragede, al consumului de etnobotanice, al alegerii prietenilor, presiunii anturajului şi reducerii riscului de a deveni victime ale diverselor tipuri de infracţiuni

Având în vedere că pe 25 martie se va serba Ziua Poliţiei Române, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pregăteşte mai multe acţiuni de prevenire care au în prim plan tinerii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs interactiv, pe teme de prevenire a infracţionalităţii, la Şcoala Nr. 3 din Suceava.
 Vizualizări articol: 1474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs interactiv, pe teme de prevenire a infracţionalităţii, la Şcoala Nr. 3 din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei