Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2015 - Anul XX, nr. 67 (5879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fără semifinale de vis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dar măcar să fi fost astfel finalele de la Indian Wells! Regretul de duminică seara a fost suprapunerea lor cu meciul dintre Barcelona şi Real. Asta dacă nu cumva s-o fi abătut vreo furtună în deşertul californian, fie ea şi de nisip… Dintre evenimentele pe care le enumeram vineri, două n-au mai avut loc. Primul este semifinala dintre Simona şi Serena, pricina fiind accidentarea jucătoarei americane. Trebuie să fi fost teribil pentru Serena să iasă pe teren la terminarea primei semifinale şi să facă anunţul în faţa spectatorilor. În urmă cu 14 ani, reacţia negativă a publicului a venit tot în urma unei neprezentări, a surorii Venus, tocmai la semifinala cu Serena, facilitându-i acesteia, pe atunci la început de carieră, accesul în finală. De aceea, destinul a fost un regizor cinic acum, la împăcare, Serena neputând să onoreze semifinala cu Simona. Apropo de jucătoarea noastră, care sper să fie noua campioană de la Indian Wells când citiţi aceste rânduri, ea a avut o replică nemaipomenită la aflarea veştii că avansează direct în finală: “nu pot spune că sunt bucuroasă, dar nu sunt nici tristă”!

Cel de-al doilea eveniment de care n-am mai avut parte a fost semifinala dintre Federer şi Nadal. Primul şi-a făcut treaba în sfertul cu Berdych, un alt scor usturător pentru sărmanul ceh. Dincolo, la Nadal-Raonic, totul a fost pe dos. Nadal e cel cu faima de a întoarce meciurile în care e dominat de adversar, nicidecum nu ne-am fi imaginat să fie el cel care joacă mai bine şi pierde de la mingi de meci! Totuşi, traseul său de redobândire a formei optime, în perspectiva RG, pare bine gândit. Deocamdată Federer l-a primit cum se cuvine pe serveur-ul Raonic, cu câte un break pe set. În schimb, în ceea ce-ar fi trebuit să fie meciul-vedetă, Djokovic l-a expediat pe Murray ca pe un junior. Sunt sigur că ziariştii britanici se vor întreba iarăşi dacă ideea colaborării cu Amelie Mauresmo a fost una bună. Însă în acest an Murray a etalat un joc ermetic, doar de cojocul lui Nole n-a găsit ac. Oare să fi găsit iarăşi Federer?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără semifinale de vis.
 Vizualizări articol: 1217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fără semifinale de vis5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei