Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2015 - Anul XX, nr. 67 (5879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie

Universitatea din Suceava organizează a VIII-a ediţie a concursului pentru liceeni „Student pentru o zi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează cea de-a VIII-a ediţie a concursului pentru elevi „Student pentru o zi”, competiţie dedicată liceenilor din clasele a XI-a şi a XII-a, din Regiunea Nord-Est a ţării. „Student pentru o zi” îşi propune să ofere tinerilor interesaţi de dezvoltarea lor şcolară şi profesională oportunitatea de a trăi o experienţă academică, într-un context competitiv.

Manifestarea are loc sub forma unui concurs individual, pentru elevii claselor a XII-a, în zilele de 21, 28 martie şi 4 aprilie, şi sub forma unui concurs tematic pe echipe, pentru elevii claselor a XI-a, în zilele de 16 şi 17 mai.

Mai multe detalii privind înscrierea şi desfăşurarea acestei manifestări pot fi găsite pe site-ul http://www.1zi.usv.ro.

 

Certificate de agrementare pentru câştigători

Elevii de clasa a XII-a sunt testaţi în domeniile Istorie, Geografie, Științe Socio-umane, Economie, Informatică, Electronică Automatizări, Electrotehnică și energetică, Inginerie Economică în domeniul Electric, Electronic și Energetic, Proiectare asistată în AutoCAD, Limba română, Franceză, Engleză, Spaniolă, Italiană, Comunicare și relații publice.

Câştigătorii vor primi certificate de agrementare din partea Universităţii „Ştefan cel Mare" (care oferă deţinătorilor posibilitatea de a fi studenţi ai universităţii, beneficiind de scutirea de plată a taxelor de înscriere şi înmatriculare la USV). Premianţii vor putea alege unul din următoarele abonamente: abonament de o lună la bazinul de înot, la sala de forţă sau la manifestările din Auditoriumul „Joseph Schmidt”.

Totodată, elevii au ocazia de a vizita campusul USV (facultăţi, Observatorul Astronomic, Complexul de Nataţie şi Kinetoterapie) şi de a se bucura de piesa de teatru „Substantiv Feminin”, spectacol oferit de trupa de teatru a USV – Fabulinus.

La clasa a XI-a, echipele vor fi testate laInformatică, Electronică Automatizări, Electrotehnică și Energetică, Inginerie Economică în domeniul electric, Electronic și Energetic, Fizică distractivă, Istorie, Geografie, Științe Socio-umane, Limba română. Ca premii, elevii vor primi, la alegere, unul din următoarele abonamente: abonament pentru o lună la bazinul de înot, abonament pentru o lună la sala de forţă sau la manifestările din Auditoriumul „Joseph Schmidt”. Totodată, se vor acorda diplome de finalişti pentru toate echipele participante la faza finală. Elevii de clasa a XI-a vor face vizite în campus, vor avea întâlniri cu studenţii şi vor participa la activităţi cultural-artistice.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea din Suceava organizează a VIII-a ediţie a concursului pentru liceeni „Student pentru o zi”.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Universitatea din Suceava organizează a VIII-a ediţie a concursului pentru liceeni „Student pentru o zi”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei