Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2015 - Anul XX, nr. 51 (5863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Criză de spaţii

Biroul unuia dintre viceprimarii Sucevei, blocat de mai bine de o lună de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O situaţie fără precedent se înregistrează la Primăria Suceava, unde noul viceprimar desemnat prin voturile consilierilor locali, Lucian Harşovschi, nu are încă un birou propriu. Deşi a trecut deja o lună de zile de la preluarea oficială a acestei funcţii, deţinută anterior de Gavril Vîrvara, biroului fostului viceprimar a rămas închis, neatins, în vreme ce noul viceprimar stă temporar într-un birou în care urmează să fie „găzduiţi” şi reprezentanţii Curţii de Conturi.

Tocmai de aceea, şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, a făcut apel la consilierii locali PSD să îl convingă pe colegul lor de partid să vină să elibereze biroul pe care l-a avut ca viceprimar.

„Avem o problemă – biroul în care stă acum Lucian Harşovschi este cel pe care îl puneam de obicei la dispoziţia organelor de control care vin în primărie.

Am avut şi o discuţie cu domnul Vîrvara, i-am trimis şi o hârtie oficială, să vină să predea biroul. Chiar de sunt nişte acţiuni în instanţă, acolo poate dura o săptămână, o lună sau mai mult, până când se lămureşte treaba. Nu cred că este corect să rămână blocat biroul, este împiedicată desfăşurarea normală a activităţii primăriei. Vă rog să mă ajutaţi, să vorbiţi cu domnul Vîrvara, să vină să predea biroul. Cât de curând trebuie să vină Curtea de Conturi în control şi nu avem alt birou disponibil. Nu vreau să ajungem prin presă că am spart un birou, că am intrat cu forţa”, le-a spus Lungu consilierilor locali, la finele şedinţei de săptămâna trecută.

Deocamdată, demersurile sale nu au avut nici un ecou, ieri biroul fostului viceprimar fiind în continuare închis, aşa cum stă de la jumătatea lunii ianuarie, de când Gavril Vîrvara a plecat în concediu de odihnă, perioadă în care noua majoritate politică din Consiliul Local, cea a PNL, a hotărât înlocuirea sa din funcţie.

Între timp, decizia Consiliului Local a fost contestată de aleşii locali ai PSD, care au cerut în instanţă suspendarea acesteia, termenul de judecare urmând să fie anunţat zilele următoare.

Cel mai probabil, fostul viceprimar şi ceilalţi reprezentanţi ai PSD aşteaptă decizia instanţelor înainte de a elibera biroul de cîţiva metri pătraţi, în care până şi mobila a fost adusă de acasă de către cel care l-a ocupat timp de doi ani şi jumătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biroul unuia dintre viceprimarii Sucevei, blocat de mai bine de o lună de zile.
 Vizualizări articol: 1995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Biroul unuia dintre viceprimarii Sucevei, blocat de mai bine de o lună de zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa stea pe scari si sa scrie pe genunchi trimis de
( 4 mar 2015, 13:05:01
sunt atatea mese pe holul primariei..la ce.i ajuta un birou.. de frecat chisca se poate si prin oras.. iar cand e frig si ploua e o ghereta a comunitarilor afara
2.   Nu mor caii cand vor cainii trimis de
( 4 mar 2015, 13:35:40
Este foarte nerabdator acest domn,s-a legat de teava de gaz de la primarie pentru functie,ca sa stea in birou? sa iasa pe teren sa rezolve problemele comunitatii si poate da si de un caine comunitar care sa-l muste,sa vada ce inseamna !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de praz Ziua de marți, numită și Marțea Încuiată, este ziua în care se respectă aceleași interdicții ca și în săptămâna precedentă. Femeile nu au voie să coasă sau să țeasă pentru a nu fi pedepsite de Caii lui Santoader. De asemenei,... Citeşte