Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2015 - Anul XX, nr. 51 (5863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinema 3D cu rezoluţie 4K, la Centrul Cultural Bucovina

Miercuri, 4 Martie 2015 (13:10:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În a doua jumătate a acestui an, sucevenii vor putea merge la film, la cinematograful modern pe care îl amenajează Primăria Suceava în clădirea viitorului Centru Cultural Bucovina.„Începând de săptămâna aceasta a fost înaintată pe SEAP documentaţia de finalizare a lucrărilor la Centrul Cultural Bucovina, de amenajare a cinematografului modern. Sunt organizate două licitaţii, din care cea mai mare, de 2.036.379 de lei, este pentru dotări, valoarea cea mai mare fiind pentru o instalaţie 4K, 3D și ecranul aferent – 819.644 lei, echipamente de scenă – 693.335 lei, birouri, scaune, draperii, mochete – 283.659 lei”, a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu. „Ne dorim să decurgă normal licitaţiile, să nu apară întârzieri, astfel încât la începutul lunii iulie să avem gata acest centrul cultural şi cinematograful 3D”, a adăugat edilul sucevean.Rezoluţia nativă 4K este 4096×2160 pixeli, de patru ori mai mulţi pixeli decât la o rezoluţie Full HD, încât calitatea imaginilor şi profunzimea culorilor sunt net superioare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinema 3D cu rezoluţie 4K, la Centrul Cultural Bucovina.
 Vizualizări articol: 4606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cinema 3D cu rezoluţie 4K, la Centrul Cultural Bucovina5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca este adevarat, si vrem asa de mult sa fie... trimis de
( 4 mar 2015, 22:13:06
Deci acesta stire este o gura de aer curat intr-un fum negru. Am rabdat atatia ani ca orasul acesta merita sa aiba un cinema de cea mai buna calitate! Pentru cine nu stie 4K este unul din doua feluri de calitate care mai este numit UHD (Ultra High Definition), a doua este 8K pe care numai japonezii cred ca o au deocamdata. Deci este un standard foarte mare si trebuie sa recunosc ca ii dau o bila alba mare politicienilor din Suceava ca au luat acesta hotarare. Asa trebuie sa fie! Suceava merita sa aiba calitate dupa atat de mult timp pierdut!
In acelasi timp nu pot sa cred absolut tot ce mi se spune pana nu vad tot ce au promis realizat! Asa ca de dragul de a nu ne dezamagi din nou, va rog frumos tineti-va de cuvant si poate cand ca va vedem va vom saluta cu un noroc nu cu o vorba urata.
Tineti-va de cuvant si o sa umplem sala aia in fiecare zi si o sa cerem locuri suplimentare chiar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de praz Ziua de marți, numită și Marțea Încuiată, este ziua în care se respectă aceleași interdicții ca și în săptămâna precedentă. Femeile nu au voie să coasă sau să țeasă pentru a nu fi pedepsite de Caii lui Santoader. De asemenei,... Citeşte