Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2015 - Anul XX, nr. 46 (5858)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de acasă....

Perioada  26 februarie - 4 martie

Expoziţie „Jazz Photo”, la Shopping City

În luna februarie, Shopping City Suceava găzduieşte în City Galery expoziţia cu genericul „Jazz-Photo” a artistului fotograf Victor T. Rusu. Expoziţia cuprinde 60 de fotografii alb-negru, imprimate pe suport pânzat întins pe şasiuri, propunând un nou concept. Iubitorii de artă şi fotografie sunt invitaţi să admire lucrările expuse.

 

„Târgul de Mărţişor”, la Shopping City

Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina - Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, şi Shopping City Suceava organizează, în intervalul 20 februarie -1 martie, „Târgul de Mărţişor”, cu participarea meşterilor şi artizanilor din judeţul Suceava.

Târgul, care urmăreşte să promoveze arta şi tradiţia populară din Bucovina, precum şi produsele confecţionate de artizani şi meşteri populari (produse care vin în întâmpinarea cererii locuitorilor din municipiul Suceava, dar şi a turiştilor care vizitează judeţul în această perioadă), reuneşte meşteri ai lemnului, încondeietori de ouă, confecţioneri de costume şi podoabe populare, ceramişti, precum şi artişti populari creatori de mărţişoare. Târgul se desfăşoară în incinta Shopping City, zilnic, în intervalul orar 9.00-21.00.

 

Vineri, 27 februarie

„Ăsta-i jocu-n Bucovina”

Primăria Gura Humorului şi Centrul Cultural din localitate organizează, la ora 18.00, la Casa de Cultură Gura Humorului, un spectacol folcloric, cu intrare pe bază de invitaţie.

Va fi lansat CD-ul lui Cristian Milici „Ăsta-i jocu-n Bucovina”, cu prezenţa pe scenă a interpreţilor de muzică populară Maria şi Viorica Macovei, Angelica Flutur, Ancuţa Corlăţan, Alexandru Brădăţan, Dănuţ Onoiu şi a membrilor formaţiei „Aktual” din Suceava.

Invitaţiile se pot procura de la casa de bilete a Casei de Cultură Gura Humorului, zilnic, între orele 10.00-12.00 şi 16.00-18.00.

 

Evenimente dedicate lui Ion Creangă, la Shopping City

Alexandria Librării şi Shopping City Suceava vă invită la un maraton de evenimente dedicate lui Ion Creangă: ora 11.00 – Călători prin lumea lui Creangă, ediţia a III-a, coordonator prof. Daniela Pasăre, de la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava; ora 15.00 – Stau câteodată şi-mi aduc aminte, coordonatori: prof. Rodica Florescu, prof. Adriana Grădinariu, prof. Laura Chiticariu, prof. Liliana Cojocariu. Invitat special: scriitorul Gheorghe Solcanu. Evenimentele se vor desfăşura în City Gallery, din Shopping City.

 

Sâmbătă, 28 februarie

„Discoteca de altădată”, la Del'Iri Pub Suceava

„Discoteca de altădată”, la ora 21:00, la Del'Iri Pub Suceava. Intrare este 10 lei (include bilet de tombolă). Pentru informaţii şi rezervări: Luminiţa Irimescu (0741 011 211) şi Cornel Grosar (0755 428 892).

 

Spectacol “Mărţişor pentru mama”

Shopping City Suceava va găzdui, începând cu ora 13:00, spectacolul “Mărţişor pentru mama”. Acesta este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural “Bucovina”, Centrul pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale, Shopping City Suceava şi Bucovina Dance Studio. În program vor fi incluse numeroase momente artistice, susţinute de Cosmina Chifor, Radu Andonie, Andreea Ichim, formaţia de dansuri “Gelu Constantinescu”, Bucovina Dance Studio şi formaţia de dansuri “Cervana Kalena” Negostina. Atmosfera va fi întreţinută de prezentatoarea Andreea Chisăliţă.

 

Duminică, 1 martie

Horia Brenciu & HB Orchestra, în concert live, la Shopping City

Horia Brenciu & HB Orchestra revin la Suceava pentru a sărbători cântând venirea primăverii, într-un concert live, de excepţie, susţinut pe scena de la Shopping City. Piese din repertoriul propriu al lui Horia Brenciu, precum “Hello”, “Septembrie, luni”, “Fac ce-mi spune inima”, dar şi cea mai nouă piesă a artistului: “A naibii dragoste”, precum şi hituri internaţionale vor fi fredonate în cadrul unui show incendiar, plin de viaţă şi piperat cu umorul inegalabilului Horia Brenciu. Începând cu ora 17:00, sucevenii sunt invitaţi să admire un show de modă cu noile ţinute din colecţia primăvară-vară 2015 prezentate de magazinele din Shopping City Suceava şi să participe la numeroasele concursuri cu premii pregătite pentru cei mai fideli clienţi. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe oferite de Horia Brenciu pentru toţi cei care îl îndrăgesc şi s-au distrat alături de el în cadrul concertului. În plus, clienţii care vor face cumpărături de minim 100 de lei, duminică, pe 1 martie, vor fi răsplătiţi cu sute de premii pe loc.

 

„Femei de Succes! Performanţă la superlativ”, ediţia a IV-a, la Shopping City

De la ora 11:30, la Shopping City va avea loc cea de-a patra ediţie a evenimentului „Femei de Succes! Performanţă la superlativ”, manifestare organizată de Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Shopping City Suceava, Asociaţia „Edu-Max”, Clinica Oftalmologică Novaoptic, Monitorul de Suceava şi Intermedia TV.

În cadrul manifestării, sucevencele care în decursul anului 2014 s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în cadrul domeniului în care activează vor fi premiate. Proiectul îşi propune să omagieze personalităţi feminine importante din judeţ, sucevence care îşi fac datoria cu responsabilitate, care au bifat rezultate notabile în cariera lor profesională din varii domenii, de la educaţie, literatură sau muzică la politică, administraţie publică sau ştiinţe juridice. De altfel, prin acest eveniment organizatorii doresc să aducă aprecierea publică femeilor care, prin activitatea lor, au avut contribuţii valoroase pentru comunitatea suceveană.

 

Kids City, ateliere de creaţie Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 1 martie, copiii vor putea participa la atelierul „Mărţişoare pentru cei dragi”, în cadrul căruia vor confecţiona mărţişoare. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Luni, 2 martie

Spectacolul „Reveria”, pe scena suceveană

Loredana revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 19:30, cu spectacolul „Reveria”. Biletele costă 60, 80 sau 100 de lei, în funcţie de aşezarea în sala de spectacol, şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură Suceava, intrare B, etaj 1, telefon 0230 523 718, e-mail ccs.suceava@gmail.com.

 

Marţi, 3 martie

„Şah şi artă în... familie”, la Biblioteca Bucovinei

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din municipiul Suceava va avea loc, la ora 17.30, sub genericul „Şah şi artă în... familie”, vernisajul expoziţiei personale de pictură şi grafică a artistei plastice Liviana Pânzaru şi lansarea volumului cu titlul „Majestatea Sa, Şahul”, semnat de tatăl artistei, ing. Mihai Pânzaru. Prezintă Mihai Pânzaru PIM şi ing. Bogdan Paşniciuc.

 

„Triunghiul femeilor”, la Casa de Cultură Suceava

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 19:00, spectacolul „Triunghiul femeilor”, o comedie adevărată scrisă şi regizată de Rodica Popescu Bitănescu. Alături de Rodica Popescu Bitănescu, pe scena suceveană vor mai urca Tania Popa şi Viviana Alivizache, actriţe ale Teatrului Naţional din Bucureşti. Biletele costă 50 de lei şi 35 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

 

Miercuri, 4 martie

Expoziţie de grafică digitală

Diana Dimitriu şi Sophia Cristina Lauric expun grafică digitală la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene din municipiul Suceava. Vernisajul expoziţiei cu genericul „Jurnal de simţuri” este programat la ora 17.00. Prezintă Mihai Pânzaru PIM şi Dumitru Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă.....
 Vizualizări articol: 1569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de acasă....0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pârjoale de cartofi Astăzi este... Miercurea Strâmbă, zi în care sunt pedepsiți toți cei care muncesc la câmp. Ei sunt... pociți, adică li se strâmbă gura și nu mai pot reveni la înfățișarea normală decât dacă în anul următor... Citeşte