Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2015 - Anul XX, nr. 46 (5858)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


O uitarăm pe Azarenka

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prinşi cu palpitaţiile cardio provocate de Simona Halep în meciurile jucate, dar şi în legătură cu cele nejucate (fiindcă mai mereu ne rugăm să nu dea peste alde Serena ori Şarapova), am uitat că printre cele pe care în principiu Halep nu are cum să le bată se afla şi domnişoara Azarenka, fiara aia din Belarus, pe care numai o accidentare de durată a scos-o din rândul primelor jucătoare ale lumii. De fapt, o bună bucată a fost chiar prima, iar asta pe bune, pe meciuri câştigate, nu prin pus lumânări întru accidentarea sau neprezentarea adversarelor presupus periculoase... Aţi prins, cred, ideea: pe Simona Halep o iau durerile de toate alea numai după ce câştigă vreun turneu, şi întotdeauna înaintea celui care urmează, dacă la acesta îşi anunţă prezenţa Serena şi Şarapova. Sau măcar una din ele. Excepţie fac, desigur, cele la care nu are cum să nu se prezinte, în moţ cu cele de Grand Şlam. Revin la Azarenka, pe care am revăzut-o alaltăieri, la Doha, după multă vreme. Joacă exact ca în zilele ei bune şi cred că foarte curând podiumul clasamentului mondial o va include şi pe ea, Simonei rămânându-i eventual locul 4, pentru care însă cam are de luptat, nu de fentat. Nici nu ştiu cum e mai bine sau mai corect: să fie Simona chiar atât de fragilă şi într-adevăr să aibă din când în când probleme medicale reale ori să fie doar şmecheră, evitând, cum spuneam, turneele unde ar putea pierde şi puncte, şi imagine? Nu e aceeaşi situaţie ca la băieţi, unde Nadal, poate jucătorul cu cele mai multe accidentări din întreaga istorie a tenisului, dispare tot câte 3-4 luni sau mai mult, însă când revine face prăpăd. Prin comparaţie, Federer chiar nu-mi amintesc să fi fost vreodată accidentat. Şi nici n-are cum, din moment ce el joacă din pură plăcere, cu o relaxare pe care n-am mai văzut-o la nimeni, nici la băieţi, nici la fete, şi în nici un caz la Nadal sau Halep, care parcă joacă sub ameninţarea cu moartea. De fapt, din întreg tenisul mondial, numai Monfils e la fel de relaxat şi de spectaculos. Iar la femei, chiar nu-mi amintesc de vreuna relaxată. Dacă percep prezenţa pe teren ca pe o pedeapsă, atunci da, înţeleg şi de ce Halep se "accidentează" atât de des.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O uitarăm pe Azarenka.
 Vizualizări articol: 1809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
O uitarăm pe Azarenka3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pârjoale de cartofi Astăzi este... Miercurea Strâmbă, zi în care sunt pedepsiți toți cei care muncesc la câmp. Ei sunt... pociți, adică li se strâmbă gura și nu mai pot reveni la înfățișarea normală decât dacă în anul următor... Citeşte