Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2015 - Anul XX, nr. 45 (5857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Parcat” în boxa acuzaţilor

Individul care a înjunghiat un bărbat, de la un loc de parcare, trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care în urmă cu aproximativ două săptămâni şi jumătate a înjunghiat de mai multe ori un bărbat, de la un loc de parcare de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni, a fost trimis în judecată, au anunţat ieri reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Agresorul, Vladimir Tudosanu (51 de ani), a fost dat pe mâna judecătorilor pentru tentativă de omor.

Fapta s-a petrecut în seara zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 19.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan.
Tudosanu, care este şofer de taxi, şi-a înjunghiat victima de trei ori, cu un cuţit, în zone vitale ale corpului.

Bărbatul înjunghiat, Ovidiu B., în vârstă de 44 de ani, a fost transportat la spital, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni pentru care necesită între 23-25 de zile de îngrijiri medicale.

„Deşi leziunile nu au pus în primejdie viaţa victimei, intensitatea loviturilor aplicate, numărul acestora (trei), zona vitală vizată, precum şi obiectul vulnerant folosit atestă convingerea că inculpatul a intenţionat să suprime viaţa victimei”, explică anchetatorii.

 

Scenariul tentativei de omor, conturat de procurori în urma cercetărilor

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Lucian Stănescu, a explicat că în urma cercetărilor s-a stabilit că între inculpat şi victimă a existat în trecut un conflict iscat de la locurile de parcare.

Ovidiu B. obişnuia să îşi parcheze autoturismul pe locurile de parcare pe care şi le însuşiseră de la sine putere Vladimir Tudosanu şi concubina acestuia. De aici, au început scandalurile dintre cei doi bărbaţi, iar conflictul a degenerat în acea seară de 9 februarie.

În jurul orei 18.30, Tudosanu s-a întors împreună cu concubina sa la locuinţa comună, găsind din nou maşina victimei pe locul despre care inculpatul considera că i se cuvine.

Revoltat de tupeul celuilalt şofer, inculpatul, arată anchetatorii, i-a ridicat ştergătorul de la lunetă, ştergător care, din cauza gerului de afară, a cedat şi s-a rupt.

Deşi Vladimir Tudosanu s-a dus apoi în locuinţa sa, nu a trecut mult şi la uşă a apărut celălalt şofer, care l-a luat la rost că i-a rupt ştergătorul. Au ieşit afară, iar aici a urmat un schimb de replici între cei doi. Ceea ce a urmat descriu procurorii în rechizitoriu:  „În timp ce victima stătea aplecată la portbagajul maşinii sale pentru a-şi scoate laptopul, inculpatul a scos din interiorul maşinii de serviciu (taxi) un cuţit de bucătărie şi fără a-i adresa vreun cuvânt în prealabil i-a aplicat acesteia un număr de  trei lovituri de cuţit la nivelul hemitoracelui stâng şi drept şi la nivelul umărului stâng”.

Victima s-a refugiat la un hotel din apropiere (Socim), de unde a fost apelat serviciul de urgenţă 112, bărbatul înjunghiat fiind preluat de ambulanţieri şi dus la spital, iar agresorul dus la audieri la poliţie.

Vladimir Tudosanu a fost cercetat în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a înjunghiat un bărbat, de la un loc de parcare, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 1858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care a înjunghiat un bărbat, de la un loc de parcare, trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tărhană cu fân de urzici Marțea Trăsnetelor este o zi deosebit de periculoasă. Mai este numită și Marțea Sântoaderului, pentru că începând de atunci, timp de 9 zile, se țin Caii lui Sântoder, divinități malefice despre caare se spune că sunt pe... Citeşte