Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2015 - Anul XX, nr. 45 (5857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consultanţă

Elevii suceveni, curtaţi de reprezentanţii unor renumite şcoli din Marea Britanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţii a două dintre cele mai bune şcoli din Marea Britanie se vor întâlni cu elevii suceveni în cadrul Top Education Tour, eveniment organizat de IntegralEdu, cea mai mare companie de consultanţă educaţională din România. Joi, 26 februarie, începând cu ora 18.00, în sala de conferinţe a Hotelului Zamca, elevii interesaţi să studieze la un liceu de elită din străinătate şi familiile acestora pot afla informaţii atât despre programele oferite de cele două şcoli - Bromsgrove School şi Mander Portman Woodward - cât şi despre oportunităţile şi beneficiile studiului în străinătate direct de la reprezentanţii şcolilor menţionate.

La întâlnirea de joi, reprezentanţii IntegralEdu vor oferi şi informaţii despre studiile universitare referitoare la procesul de aplicare, costuri, burse şi surse de finanţare disponibile pentru continuarea studiilor în străinătate.

Evenimentul face parte din Top Education Tour - program prin care reprezentanţii şcolilor din străinătate vin în ţară să-i cunoască pe elevii români - şi este unic în România, fiind un semn de recunoaştere şi apreciere a inteligenţei tinerilor români care studiază în prezent la liceele şi universităţile din afara ţării.

“Elevii care doresc să studieze în Marea Britanie încep să caute cea mai potrivită şcoală chiar şi cu 2-3 ani înainte de a aplica, întrucât complexitatea procesului de admitere diferă de la un caz la altul. Familiarizarea cu un sistem de învăţământ diferit şi cu tot ceea ce înseamnă studiul în străinătate necesită timp şi o planificare amănunţită”, a declarat Teodora Răducanu, reprezentant IntegralEdu.

Aceasta a mai menţionat că integrarea în sistemul britanic din perioada studiilor gimnaziale sau liceale creşte semnificativ şansa de a fi acceptat într-o universitate britanică de prestigiu.

Situată în ţinutul Worcestershire, Bromsgrove School oferă încă din anul 1553 cursuri de calitate pentru tinerii şi copiii cu vârste între 3 şi 18 ani. Bromsgrove este o şcoală cu internat, fiind cunoscută pentru rezultatele remarcabile ale elevilor.

Şcoala Mander Portman Woodward (MPW) are filiale în Londra, Cambridge şi Birmingham. Grupul MPW a fost fondat în 1973 de trei absolvenţi ai renumitei universităţi Cambridge şi acceptă anual 950 de elevi cu vârste între 14 şi 18 ani, dintre care o treime sunt veniţi din toate colţurile lumii.

Participarea la eveniment este liberă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii suceveni, curtaţi de reprezentanţii unor renumite şcoli din Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 1918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Elevii suceveni, curtaţi de reprezentanţii unor renumite şcoli din Marea Britanie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tărhană cu fân de urzici Marțea Trăsnetelor este o zi deosebit de periculoasă. Mai este numită și Marțea Sântoaderului, pentru că începând de atunci, timp de 9 zile, se țin Caii lui Sântoder, divinități malefice despre caare se spune că sunt pe... Citeşte