Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2015 - Anul XX, nr. 45 (5857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Creştere pentru al patrulea an consecutiv pentru brokerul de asigurare nr. 1 din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, la Grand Salon Polaris a avut loc cea de-a patra ediţie a Galei Locale Destine Broker de Asigurare Suceava, eveniment care a reunit un număr record de participanţi. Manifestarea a precedat Gala Naţională Destine Broker de Asigurare, din data de 28 februarie, de la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 500 de invitaţi.

Întâlnirea de la Suceava a reprezentat un moment de bilanţ al activităţii desfăşurate de companie, la evenimentluând parte reprezentanţi ai asiguratorilor din judeţ, dar şi  clienţi importanţi cu care Destine Suceava are în permanenţă o activitate de colaborare. Totodată, au fost recompensate rezultatele şi performanţele celor mai merituoşi dintre colaboratori, din cadrul galei nelipsind nici momentele de divertisment.

Potrivit lui Ştefan Gheorghe Puntea, directorul sucursalei Suceava, “de patru ani, Destine Broker Suceava s-a menţinut pe locul 1 în topul societăţilor de brokeraj. Acest lucru s-a datorat muncii desfăşurate cu profesionalism, competenţă şi implicare, calităţi care au atras după sine rezultate deosebite”.

Acesta a mai reliefat că rezultatele remarcabile obţinute de echipa Destine Suceava în cursul anului trecut se datorează într-o mare măsură stilului de lucru susţinut, concretizat prin întâlniri periodice cu coordonatorii de echipe, cursuri de iniţiere, instruire şi pregătire profesională, la care participă şi reprezentanţi ai societăţilor de asigurări.

Deşi pe piaţa asigurărilor, la nivel naţional, în 2014 a existat o scădere a primelor intermediate de aproximativ 5%, Destine Broker Suceava a avut o creştere de peste 25%, cu un total de prime încasate de 146 de milioane de lei, la nivel local primele intermediate ajungând la suma de 12.210.226 de lei. “Clienţii au realizat importanţa colaborării cu brokerii de asigurare şi, pentru prima oară, în ponderea primelor intermediate de aceştia, s-a depăşit jumătate din totalul pieţei de asigurări”, a mai punctat Ştefan Gheorghe Puntea.

 

Laureaţii galei

Rezultatele activităţii desfăşurate în cursul anului 2014 au fost recompensate cu premii diverse, constituindu-se clasamente pentru asigurările facultative, RCA, asigurări de locuinţă, la aceste secţiuni remarcându-se: Răzvan Tiron, Bogdan Porochniuc, Carmen Calimandruc, Neculai Niga, Gabriel Gondor, Doru Hreciuc, Mihai Mocodean, Ovidiu Misiuc.

Totodată, Destine Broker Suceava a recompensat experienţa şi implicarea, printre cei premiaţi evidenţiindu-se Gabriela Bejenaru, Ionuţ Negură, Claudiu Puha (nivelul 3 - broker), Constantin Ciurlă, Aurica Manoilă, Cristian Ţibu (nivelul 4 – broker coordonator) şi Maria Luchian (nivelul 5 – broker senior).

Distincţie de apreciere şi recunoaştere au mai primit Cosmin Curcă, Marilena Gheorghian şi Marcela Negru, de la reprezentanţa locală.

Cu toate acestea, cea mai râvnită categorie a fost Brokerul anului. Dacă în fiecare an pe podium au urcat doar trei persoane, anul acesta au fost cinci premianţi datorită rezultatelor pe care le-au obţinut. Pe poziţia a III-a s-au clasat Costantin Ciurlă şi Doru Hreciuc, iar ocupanţii locului II au fost Bogdan Porochniuc şi Lăcrămioara Dascălu.

Locul 1 a fost adjudecat de Răzvan Tiron, care de-a lungul anilor a avut rezultate deosebite, ascensiunea sa în domeniu plasându-l ani la rând pe podium.

În cadrul galei din anul 2014, zece persoane care s-au evidenţiat prin activitatea desfăşurată în anul anterior au câştigat un concurs lansat de Destine Suceava, ce a avut ca premiu o excursie de cinci zile la Paris. La gala din acest an a fost lansat un nou concurs, care va avea ca premiu o excursie la Roma.

 

Invitaţii speciali

Evenimentul de la finele săptămânii trecute s-a bucurat şi de prezenţa unor invitaţi speciali, colaboratori importanţi ai sucursalei sucevene.

A răspuns invitaţiei de a participa la eveniment Dumitru Jitariu, preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al Destine Holding, în cadrul galei acesta anunţând că Ştefan Gheorghe Puntea a fost ales, în urmă cu o lună, de toţi cei 42 de acţionari, membru în CA al Destine Holding.

La rândul său, Gheorghe Cosmulese, directorul Omniasig Suceava, partenerul principal al galei locale, a punctat faptul că “împreună am reuşit să dublăm, să triplăm cifra de afaceri, în funcţie de produs, şi pentru asta vă mulţumim”.

Tot în cadrul evenimentului, Militina Tănase, directorul agenţiei Generali Suceava, a povestit că “se spune că sunt trei categorii de oameni: oameni care privesc în jurul lor şi nici măcar nu-şi dau seama că se întâmplă ceva în jurul lor, oameni care văd că se întâmplă, dar nu au curajul şi îndrăzneala să facă parte din asta, şi oameni care fac să se întâmple lucruri. Daţi-mi voie să vă felicit că faceţi parte din categoria celor care fac să se întâmple lucruri în piaţa brokerajului din România.”

“Nu am nici o îndoială că aceste rezultate vor continua să crească şi mă bazez pe faptul că veţi folosi oportunităţile pieţei, în sensul de a oferi clienţilor servicii de excelenţă şi plus valoare prin sprijin informaţional de câte ori au nevoie. Vă spun asta pentru că îmi doresc să vin la Suceava şi să sărbătorim rezultatele voastre peste 20 de ani şi peste 30 de ani”, a conchis Marius Duţu, vicepreşedintele consiliului de administraţie al Destine Holding.

 

Divertisment şi voie bună

Din cadrul galei Destine Suceava nu au lipsit nici pastilele de divertisment, responsabili de buna dispoziţie fiind cel mai cunoscut ventriloc din România -  Eduard Sandu, finalistul concursului „Romanii au talent”, formaţia Artis Band şi cunoscutul interpret de muzica populară Călin Brăteanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creştere pentru al patrulea an consecutiv pentru brokerul de asigurare nr. 1 din Suceava.
 Vizualizări articol: 6858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 47 voturi
Creştere pentru al patrulea an consecutiv pentru brokerul de asigurare nr. 1 din Suceava4.4547

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tărhană cu fân de urzici Marțea Trăsnetelor este o zi deosebit de periculoasă. Mai este numită și Marțea Sântoaderului, pentru că începând de atunci, timp de 9 zile, se țin Caii lui Sântoder, divinități malefice despre caare se spune că sunt pe... Citeşte