Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2015 - Anul XX, nr. 45 (5857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţele sucevene au încasat în 2014 peste 300 de milioane de euro

Miercuri, 25 Februarie 2015 (15:54:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sumele încasate de Finanţele sucevene în cursul anului trecut se ridică peste 300 de milioane de euro. Potrivit unui raport prezentat de prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, în şedinţa de miercuri a colegiului prefectural, bugetul general consolidat total administrat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în judeţul Suceava în cursului anului trecut a fost de 1.369,56 de milioane de lei, cu peste 130 de milioane de lei mai mare decât în 2013. Din raportul prezentat de prefect a reieşit faptul că cele mai mari venituri au fost înregistrate din încasările la bugetul de stat, exclusiv sumele încasate din vamă, respectiv 605,88 de milioane de lei, venituri mai mari decât cele din anul 2013, când suma înregistrată a fost de 526, 86 de milioane de lei. De asemenea, la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate s-a încasat o sumă de 218,71 de milioane de lei, în timp ce la bugetul Asigurărilor Sociale de Stat suma încasată a fost de 527,99 de milioane de lei. Nu în ultimul rând, suma încasată la bugetul Asigurărilor pentru Șomaj a fost de 16,98 de milioane de lei. La toate bugetele prezentate anterior, sumele încasate în cursul anului trecut au fost mai mari decât cele din 2013. Florin Sinescu a mai precizat că în cursul anului trecut, Finanţele au administrat în judeţul Suceava 48.823 de contribuabili, din care 23.193 au fost persoane juridice, 18.417 persoane fizice și 1.697 de alţi plătitori. În raport se mai artă că pentru recuperarea datoriilor către bugetul general consolidat au fost aplicate măsuri de executare silită în urma cărora s-a încasat o sumă totală de 126 milioane de lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţele sucevene au încasat în 2014 peste 300 de milioane de euro.
 Vizualizări articol: 2289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Finanţele sucevene au încasat în 2014 peste 300 de milioane de euro3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tărhană cu fân de urzici Marțea Trăsnetelor este o zi deosebit de periculoasă. Mai este numită și Marțea Sântoaderului, pentru că începând de atunci, timp de 9 zile, se țin Caii lui Sântoder, divinități malefice despre caare se spune că sunt pe... Citeşte