Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 feb 2015 - Anul XX, nr. 45 (5857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Străzile Sucevei vor fi spălate de nămol abia înainte de Paște

Miercuri, 25 Februarie 2015 (12:39:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Stratul gros de nămol de pe străzile și trotuarele municipiului Suceava va fi spălat abia înaintea sărbătorii de Paști, adică înainte de 12 aprilie. Deocamdată, echipele firmelor care se ocupă de salubritate în oraș au început să răzuiască noroiul de pe carosabil și îl transportă la rampa de gunoi provizorie de la Ipotești, dar curățenia se oprește aici. Deși modul în care arată străzile și trotuarele ar impune și spălarea, primarul Ion Lungu a declarat că acest lucru va fi făcut ”înainte de Paște”. Până atunci, doar o ploaie torențială ar mai putea îndepărta cât de cât noroiul omniprezent. Sunt zone, precum strada Mărășești, unde trotuarele nici nu se mai văd de sub stratul de pământ depus din toamnă până acum, iar în zilele cu lapoviță sau ploaie arată ca ulițe desfundate de la țară. Viceprimarul Lucian Harșovschi a promis că până în data de 20 martie curățenia în oraș va cunoaște o îmbunătățire vizibilă și pentru asta se va folosi de pârghiile legislative care îi permit să oblige asociațiile de locatari, firmele și instituțiile publice să se ocupe de salubrizarea zonelor din jurul blocurilor și a clădirilor în care își desfășoară activitatea. Până în ultima decadă a lunii martie, Primăria Suceava va transmite doar avertismente privind curățenia, dar după 20 martie Poliția Locală va aplica amenzi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile Sucevei vor fi spălate de nămol abia înainte de Paște.
 Vizualizări articol: 2459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Străzile Sucevei vor fi spălate de nămol abia înainte de Paște3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungule, la brutarie! trimis de
(25 feb 2015, 13:15:54
Ba, dar chiar asa? pe asta nu il agata nimeni cu nimic? Cind are de dat bani la biserici, da. cind vrea el, face curat, cind nu, nu. Cainii colcaie pe drumuri, e plin de rahat peste tot. Si-a facut un obicei sa nu mai dea zapada, ca cica (de anul trecut s-a invatat) o da Soarele si totul e cum vrea asta, iar noi ne uitam la el.
Pe obraznicul asta nu il atinge nimic? Pe Pinalti l-au luat si ala e mic copil pe linga asta, Lungu, dar si frate-su, pavelistul lui Bobu Sebastian, un infractor.
In toata tara i-a saltat, numai aici nimic, parca am fi in Ucraina deja. Romania nu mai ajunge pina aici? Senescu e curat si frumos? Gata, asta a fost tot? Am face si desface la serviciu cu aia pe care i-a dat in git?
Unde e ba hirtia aia pentru demitere? Ca semnez cu toate membrele, am vreo 5... dar numai sa scap de gusatul asta infect.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tărhană cu fân de urzici Marțea Trăsnetelor este o zi deosebit de periculoasă. Mai este numită și Marțea Sântoaderului, pentru că începând de atunci, timp de 9 zile, se țin Caii lui Sântoder, divinități malefice despre caare se spune că sunt pe... Citeşte