Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 feb 2015 - Anul XX, nr. 39 (5851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Un ofiţer de 39 de ani a preluat comanda Poliţiei municipiului Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ofiţer în vârstă de 39 de ani a fost numit la comanda Poliţiei municipiului Fălticeni, cu titlu interimar, pe o perioadă de şase luni de zile.  Comisarul-şef Vasile Remus Ceparu a preluat postul de comandant după ce în ultimii trei ani a fost şef al Secţiei 1 de Poliţie Rurală Bogdăneşti, transformată ulterior în Secţia 1 Vadu Moldovei. Ofiţerul a activat pe un post de conducere şi anterior, în perioada 2007-2010 fiind şeful Biroului de  Poliţie Rurală din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni.

Comisarul-şef Vasile Remus Ceparu lucrează de 16 ani în poliţie, iar în ultimii 14 ani a activat doar în cadrul structurilor subordonate Poliţiei municipiului Fălticeni.

Ofiţerul, tată a doi copii, l-a înlocuit în funcţie pe comisarul-şef Dumitru Monor, care a fost şi el împuternicit la comanda Poliţiei municipiului Fălticeni.

 

Probleme mari cu legea pentru ultimii doi şefi ai Poliţiei Fălticeni

Postul de comandant al Poliţiei municipiului Fălticeni le-a adus mari probleme cu legea ultimilor doi şefi, unul fiind condamnat şi unul trimis în judecată.

Postul nu poate fi ocupat deocamdată definitiv, prin concurs, până când nu va fi finalizat procesul în care comisarul-şef Ioan Nichitoi este judecat într-un dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Suceava. Ioan Nichitoi a fost trimis în judecată sub acuzaţia că, din postura de şef al Poliţiei municipiului Fălticeni, a făcut presiuni asupra unui subaltern pentru a nu-i întocmi dosar penal unui om de afaceri care a provocat un accident rutier.

Anterior lui Ioan Nichitoi, la comanda Poliţiei municipiului Fălticeni a fost comisarul-şef Constantin Gagiu, care a fost condamnat definitiv într-un dosar în care a fost judecat pentru că a condus sub influenţa alcoolului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ofiţer de 39 de ani a preluat comanda Poliţiei municipiului Fălticeni.
 Vizualizări articol: 4408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 9 voturi
Un ofiţer de 39 de ani a preluat comanda Poliţiei municipiului Fălticeni4.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Com trimis de
(18 feb 2015, 11:54:08
a-r trebui schimbati mai des militieni din anumite sectoare, si ma refer si la comune.
2.   Cetateanul... trimis de
(18 feb 2015, 18:41:32
Cetatene din Boroaia, pune mana pe o carte de gramatica... Esti penibil !!!
2.1  RE: Cetateanul... trimis de
(18 feb 2015, 19:23:37
militiene sau ce dracu esti lasa gramatica mea, si te ocupa mai mult de comportamentul tau idio. si cred ca stiu cine esti tu din boroia, doar un idiot de tigan
3.   Comentariu trimis de
(18 feb 2015, 18:44:25
este un politist la rutiera la Gura Humorului care face de rusine uniforma il cheama Ghiata Gheorghe vorbeste urat ,se cearta cu toti desi nu cunoaste legile .Rugati-va daca treceti prin Humor sa nu va intalniti cu tampitul asta . IESI DRACULUI LA PENSIE MAIMUTOIULE
4.   OFERTA trimis de
(19 feb 2015, 09:53:11
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mirela2929@yahoo.it

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Papanași cu brânză și smântână Am intrat deja în Săptămâna Albă, cea în care, după tradiție, creștinii ortodocși nu consumă carne, dar pot mânca brânză, lapte și ouă. Există multe interdicții și cutume în această perioadă și ele nu se referă... Citeşte