Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 feb 2015 - Anul XX, nr. 39 (5851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe drum european

Accident cu cinci răniţi după ce un cal a ieşit în drum din faţa crâşmei în care se afla stăpânul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci oameni au fost răniţi în urma coliziunii dintre două autoturisme, accidentul având loc după ce unul dintre conducătorii auto s-a trezit în faţă cu o căruţă nesemnalizată. Accidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 19.30, pe DN 17, la intrarea în Gura Humorului dinspre Păltinoasa. Din ancheta ulterioară a poliţiei a rezultat că atelajul hipo nu era condus de nimeni, calul plecând singur din faţa crâşmei în care se afla stăpânul său.

 

Proiectat pe contrasens, în altă maşină, după ce a încercat să evite căruţa

Gheorghe B., un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Frasin, conducea un autoturism Dacia Logan, iar la un moment dat a virat brusc la stânga, pentru a evita căruţa pe care a observat-o în ultimul moment în faţa sa. Din ancheta poliţiei rezultă că autoturismul Dacia a acroşat uşor roata din partea stânga spate a căruţei, după care a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism Hyundai care circula regulamentar din sens opus. Al doilea autoturism, condus de un cetăţean englez în vârstă de 45 de ani, a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a sensului său de mers. În acest autoturism se aflau cinci oameni, membri ai aceleiaşi familii. Şoferul, din Liverpool, soţia acestuia, cetăţean român, cei doi copii ai acestora, de 6 şi 8 ani, şi ei cetăţeni englezi, şi tatăl femeii, domiciliat în Bucureşti. Cei cinci se aflau în vacanţă, cu o maşină închiriată din Bucureşti. 

Cei patru pasageri din Hyundai şi şoferul autoturismului Dacia au fost răniţi uşor în urma accidentului.

 

Căruţaşul, găsit în crâşmă, la jumătate de kilometru de locul accidentului

După ce au efectuat verificări, poliţiştii rutieri l-au identificat pe proprietarul atelajului hipo, un anume Ion Pazari, în vârstă de 63 de ani, din Gura Humorului.

„Căruţaşul consuma băuturi alcoolice în incinta unui local situat la o distanţă de aproximativ 400-500 de metri de locul accidentului”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene. El a arătat că în urma verificărilor cu aparatul etilotest a rezultat că cei doi şoferi nu consumaseră alcool. În ceea ce-l priveşte pe proprietarul atelajului hipo, acesta avea o concentraţie de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Atelajul hipo nu era înregistrat şi nici semnalizat în vreun fel, au mai stabilit poliţiştii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu cinci răniţi după ce un cal a ieşit în drum din faţa crâşmei în care se afla stăpânul.
 Vizualizări articol: 2881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Accident cu cinci răniţi după ce un cal a ieşit în drum din faţa crâşmei în care se afla stăpânul4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(18 feb 2015, 23:11:52
calul... cat de beat era ?
2.   Ecou trimis de
(19 feb 2015, 08:56:43
..s-o auzit izbitura si pana la noi,ca soferu s-o palit de ceva ci samana cu gatul stclei..Atentie soferri atentir pietoni ca conducatorul atelajului purta vesta antiglot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Papanași cu brânză și smântână Am intrat deja în Săptămâna Albă, cea în care, după tradiție, creștinii ortodocși nu consumă carne, dar pot mânca brânză, lapte și ouă. Există multe interdicții și cutume în această perioadă și ele nu se referă... Citeşte