Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 feb 2015 - Anul XX, nr. 39 (5851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noi reguli cu privire la comercializarea produselor agricole în pieţele sucevene

Miercuri, 18 Februarie 2015 (15:22:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Începând de luna viitoare, municipalitatea suceveană va pune în aplicare, în toate pieţele din oraş, noile prevederi legislative cu privire la comercializarea produselor agricole.„Certificatul de producător va fi înlocuit cu atestat de producător, care va fi avizat şi de Asociaţia Producătorilor, dar şi cu un carnet de comercializare. În acest fel se doreşte protejarea producătorilor agricoli, care vor avea la dispoziţie cel puţin 40% din spaţiile comerciale”, a explicat primarul Sucevei, Ion Lungu.Noile documente în baza cărora vor putea fi vândute în pieţe produsele agricole se eliberează de către primării. Taxele de emitere a acestora vor fi aprobate în şedinţa de Consiliu Local de săptămâna viitoare. Conform proiectului de hotărâre ce va fi supus spre aprobare, taxa pentru eliberarea atestatului de producător va fi de 80 de lei, iar cea de eliberare a carnetului de comercializare a produselor în sectorul agricol, la 20 de lei.„La noi, cel puţin în unele pieţe, se asigură mai mult de 40% din spaţiile comerciale pentru cei care vând pe bază de certificat de producător, pentru că i-am încurajat pe cei care produc pe plan local şi vin cu preţuri mai bune pentru populaţie”, a afirmat şeful municipalităţii sucevene.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi reguli cu privire la comercializarea produselor agricole în pieţele sucevene.
 Vizualizări articol: 1808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Noi reguli cu privire la comercializarea produselor agricole în pieţele sucevene1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bunul gospodar de la Prelipca trimis de
(19 feb 2015, 08:46:48
Am vinit ieri di la Bucuresti ,di la mitici si am intrat o tara prin Susiava si m-am minunat cate poti vide prin piata cea mica si cea mare,avet di tate in piata di la ace ,mate si alte bunataturi pana la carne de crocodil si antilopa.La noi la Prelipca nu este asa ceva precum am constat ca este la fel de putina minte . La Bucale am vazut piete mari,frumoase precum si mult peste autohton.Tari i-mi miroase mie c-am sa cumpar o carte din librarie si am sa vin sa cer autograf de la mai marele autor si edil ,ca pamintul este ba lung ba lat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Papanași cu brânză și smântână Am intrat deja în Săptămâna Albă, cea în care, după tradiție, creștinii ortodocși nu consumă carne, dar pot mânca brânză, lapte și ouă. Există multe interdicții și cutume în această perioadă și ele nu se referă... Citeşte