Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2015 - Anul XX, nr. 26 (5838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La loc comanda

Primarul arestat al Rădăuţiului va rămâne după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Speranţele primarului arestat al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, de a pleca în arest la domiciliu au fost năruite ieri de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Aceştia au admis contestaţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care nu au fost de acord cu măsura de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu luată în urmă cu circa două săptămâni de Curtea de Apel Cluj.

Trebuie spus că la termenul de ieri a participat şi Aurel Olărean, care dacă doreşte să fie prezent la primul termen de judecată de la Camera Preliminară de la Curtea de Apel Cluj ar trebui transferat de la Bucureşti în regim de urgenţă. Şi asta pentru că procesul de la Cluj este programat pentru astăzi.

Totuşi, Aurel Olărean ar putea rămâne în penitenciarul în care a fost transferat zilele trecute, miercuri fiind programat un nou termen de judecată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Magistraţii instanţei supreme trebuie să se pronunţe cu privire la contestaţia depusă de procurorii DNA care nu au fost de acord cu soluţia de la Curtea de Apel Cluj. Instanţa ardeleană a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru toţi cei patru inculpaţi arestaţi în acest dosar: procurorul Dumitru Dîmbu, judecătorul Bogdan Bărbuţă, primarul Aurel Olărean şi afaceristul Constantin Babiuc.

Ultima prelungire a arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, dispusă în cazul celor patru expiră pe data de 7 februarie.

Dîmbu, Bărbuţă şi Babiuc se află în arest preventiv de pe 25 iunie 2014, în timp ce Olărean a fost arestat la mijlocul lunii septembrie 2014. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul arestat al Rădăuţiului va rămâne după gratii.
 Vizualizări articol: 3547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul arestat al Rădăuţiului va rămâne după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptură de purcel cu sos de bere Zilele acestea, în care pare că lumea toată dă fuga-fuga pe Valea Prahovei și mai departe, spre Brașov, stârnesc rostogolul delicioaselor amintiri cu o fabuloasă friptură de purcel, tologită în sos de bere și aromată cu frunze de... Citeşte