Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2015 - Anul XX, nr. 26 (5838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie tranşantă

Steliana Miron: „O mare parte din români se vor întoarce la sclavagism”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea liberală Steliana Vasilica Miron avertizează că există riscul ca mulţi români să ajungă sclavii sistemului bancar din ţara noastră. Ea apreciază că politicienii aflaţi la conducerea României trăiesc într-o lume paralelă, departe de problemele cu care se confruntă zi de zi populaţia acestei ţări.

„România astăzi este în avarie. În timp ce clasa politică este zguduită din temelii de breaking news-uri, de scandaluri de corupţie, de spioni acoperiţi sau descoperiţi, de interceptări legale sau ilegale, românii trăiesc zi de zi propria lor dramă şi asta pentru că au avut încredere în cei ce le promiteau credite avantajoase dar şi uşor suportabile. În realitate s-a dovedit a fi doar o înşelăciune în masă, în urma căreia  sub aparenţa unei iluzorii bunăstări, românii nu numai că au devenit mai săraci, dar au devenit şi datornici pe viaţă”, a apreciat Steliana Vasilica Miron.

Senatoarea liberală consideră că în spatele acestei escrocherii uriaşe se află Banca Naţională a României, iar ultimele încercări ale conducerii acestei entităţi, prin care îi îndeamnă pe românii datornici să negocieze cu „binevoitorii” lor, nu fac decât să confirme teoria potrivit căreia BNR luptă împotriva românilor.

„Negocierile înseamnă că în urma analizării veniturilor datornicilor se va stabili cât li se lasă să supravieţuiască. Asta da posibilitate de negociere, halal capitalism. S-ar părea că o mare parte din români se vor întoarce la sclavagism”, a spus Steliana Miron.

Pentru a stopa umilirea populaţiei din România, senatoarea liberală de Suceava s-a adresat premierului Victor Ponta, cerându-i să se implice în sprijinirea oamenilor simpli.

„Domnule prim-ministru, dacă BNR-ul nu vrea să verifice condiţiile şi contextul de creditare în franci elveţieni, pentru a nu deranja sistemul bancar, consideraţi că o soluţie viabilă şi eliberatorie pentru românii datornici  ar fi ca aceştia să predea băncilor toate bunurile lor şi să devină  astfel <liberi>, sau veţi solicita organelor de cercetare penală să verifice dacă îngroparea în datorii a românilor nu s-a făcut cu bună ştiinţă în laboratoare şi poate cointeresat?”, este întrebarea adresată premierului României de senatoarea Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliana Miron: „O mare parte din români se vor întoarce la sclavagism”.
 Vizualizări articol: 2784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Steliana Miron: „O mare parte din români se vor întoarce la sclavagism”3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gandire pp-dd in haine liberale trimis de
( 3 feb 2015, 11:24:53
Abuzuri din partea bancilor (cresteri nejustificate ale dobanzilor) se fac de foarte mult timp. Ai doua optiuni: platesti sau ii dai in judecata.
Doamna senatoare a schimbat partidul dar si-a pastrat discursul agresiv, fara argumente sau o tinta concreta, specific pp-dd.
Citatul: "Negocierile înseamnă că în urma analizării veniturilor datornicilor se va stabili cât li se lasă să supravieţuiască. Asta da posibilitate de negociere, halal capitalism. S-ar părea că o mare parte din români se vor întoarce la sclavagism" e nepretuit!!!!! Legea insolventei propusa de liberali cam asta propune........

2.   Something is rotten in the state (in state) of BNR trimis de
( 3 feb 2015, 12:10:09
Adicătelea * îi materializarea vorbei din străbuci care zâce că nu iese fuior de fum fără pară de foc.
Amu trecând repejor prin zvonistica "pe surse" a ultimilor zile, cam începe să fie luat la refec Mugurel - podgorean şi oenolog vestit, şi în mod cu totul intenţionat gubernator al Băncii Centrale)
Ba că mugurel s-ar fi opus tuturor măsurilor ce ar fi putut limita criza creditelor în franci helvetici;
Ba că mugurel, în mod inexplicabil, s-ar fi opus, la vremea respectivă, măsurii de a se interzice tranzacţiile în numerar mai mare decât echivalentul a 5.000 de euro;
Ba că mugurel este tartorul coordonator al devalizărilor bunurilor fostei economii naţionale (inclusiv devalizarea unor bănci);
Ba că mugurel, prin acţiunile lui ilogice, raportate la calitatea de gubernator BNR, ar acţiona împotriva cetăţenilor români şi a României.

Ceva tot iesti adivăr în cârcotelile astea.

Amu mai trebe de amintit şi o glumiţă a anilor trecuţi:
cică, în Rroemenica, sunt doar 3 oameni care-s atât de inamovibili de parcă-s bătuţi în jâlţurile fucnţiilor, cu chiroane de 220:
aiştea ereau:
1. Preafericitul Patriarh Teoctist - convocat între timp la o Şedinţă de dare de seamă la Domnul Zeu;
2. Mircea Sandu - Godfather - convocat între timp la mai multe Şedinţe de dare se seamă pe la agia DNA-ului
3. Mugurel ficiorul lui Isărescu din Drăgăşani - deocamdată convocat la sedinţele secrete ale Clubului de la Roma ** şi la meetingurile ultraconspirative ale Bilderbergilor.

Apăi, parafrazându-l pe Alexandre Dumas (tatălloser ) crecă "După 25 de ani" ar cam fi timpul să-şi primească şi mugurel răsplata cuvenită activităţii sale totalmente antiromâneşti: adicătelea O CIUBOTĂ ÎN KUR.
2.1  RE: Something is rotten in the state (in state) of BNR trimis de
( 3 feb 2015, 12:26:42
Amu, mai trebe de vorovit oleacă şi ontopic.
Apăi fata aiasta, la care tătă lumea i se tot uită sub fustă în loc să asculte şi să priceapă sensurile şi semnificaţiile unei comunicări, tare am impresia că n-o fost copchilă cuminte, o scormonit cu joarda un cuib de termite bine stabilizat în ierarhie şi atribuţiuni şi, pe cale de consecinţă ***, o-nceput să se "inerveze" termitele.
Adicătelea prin propunerile iia din ultima vreme, referitoare la reglementarea şi eliminarea abuzurilor practicate de bănci, la criza francilor elveţieni sau la multe multe alte trebi ce ţin de finanţă, o cam suparat nişte eminenţe cu şuviţe cârlionţate scoborându-se de sub yarmulke. ****

Ceva ceva tot trebe să fie adivarat în frăsuiala asta cu paralili băncilor, altminterea nu s-a bate atâta doba în agora cetăţii.
Părerea mea! (Hâc!)
-----
note:
* aşa de mult îmi place slova asta "adicătelea" încât cred că o să-mi fac din ea un breloc la key-le hexadecimale ale receiverului.

** Să nu crează careva că-i A.S. Roma sau S.S. Lazio. No, no, no no!shame on you
Despre alt Club este vorbire, dar nu-i voie de pominit în gura mare.

*** asta espresie iar îmi place mult, c-am auzit-o prima oară din gura lu' Lola Cicci di Tormenta, când mi-o dat nakazania ceea cu suspendare condiţionată.
Din astă expresie o să-mi fack etui la ochilari, da nu amu, ci mai înclo, când oi fi mai boşorog şi, PE CALE DE CONSECINŢĂ, mai urât, mai prost, mai fraier şi mai bleg. Acuma nu!no talking

**** Sper să nu se trezască iar un imbecil cu IQ sub 40 care să-mi fackă plângere la organizaţia aceaa ILEGALĂ şi ANTIROMÂNEASCĂ denumită Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului.
Am mai avut o plângere aclo şi n-o işât nica valabil.
Unde e una, merge şi a doua, Treacă, Tată, de la mine şi reclamaţia asta!oh go on

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptură de purcel cu sos de bere Zilele acestea, în care pare că lumea toată dă fuga-fuga pe Valea Prahovei și mai departe, spre Brașov, stârnesc rostogolul delicioaselor amintiri cu o fabuloasă friptură de purcel, tologită în sos de bere și aromată cu frunze de... Citeşte