Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2015 - Anul XX, nr. 26 (5838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De luna viitoare

Primăria Suceava va tăia cablurile de pe stâlpi nerevendicate de proprietari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte din miile de cabluri care atârnă de stâlpii de pe marginea străzilor din municipiul Suceava ar putea dispărea, începând de luna viitoare.

Conducerea Primăriei Suceava vrea să facă ordine cu „căblăraia” care sluţeşte imaginea municipiului reşedinţă de judeţ, mai întâi prin identificarea proprietarilor şi apoi prin determinarea acestora să respecte o serie de reguli. Nu în ultimul rând, un aspect important este taxarea acestora, pentru fiecare metru de cablu înşirat prin oraş.

„Am constituit deja un grup de lucru pentru inventarierea cablurilor de pe stâlpi şi pentru stabilirea unui set de reguli care vor trebui respectate de toţi cei care se încadrează în această categorie”, a anunţat viceprimarul Ovidiu Doroftei, care deţine şi prerogativele de primar, pentru următoarele două săptămâni.

În paralel, au fost transmise adrese către toţi operatorii de servicii care utilizează cabluri, să vină la discuţii, să identifice împreună cu inspectorii primăriei care sunt cablurilor lor, în teren.

„Cine nu vine la discuţii şi nu revendică cablurile, în termen de 30 de zile de la trimiterea adreselor, va avea surpriza să constate că nu mai are cablurile pe stâlpi”, a spus Doroftei.

Conform legii, toate cablurile ar trebui să fie îngropate, nu atârnate peste tot, dar, din cauza costurilor mari, operatorii de servicii de telefonie, internet şi transmisii TV nu se grăbesc să aplice noile prevederi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava va tăia cablurile de pe stâlpi nerevendicate de proprietari.
 Vizualizări articol: 2866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Primăria Suceava va tăia cablurile de pe stâlpi nerevendicate de proprietari3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Conducatorii si lipsa bunului simt! trimis de
( 3 feb 2015, 12:58:54
Este mare nevoie de elaborat un plan de perspectiva privind schimbarea aspectului actual al Sucevei intr-unul civilizat si cu personalitate.
Sv. este cu adevarat mizerabila. Spatiile VERZI dispar treptat, iar norii de praf de pe ,,bulevardele noastre’’duc mizerie peste tot! Spatiile verzi din Suceava sunt din ce in ce mai rare, iar cele ramase dispar fara mila! Lipsa de orientare si educatie a ,,stralucitilor” conducatori si lipsa bunului simt a dus la situatia de fata!

1.1  RE: Conducatorii si lipsa bunului simt! trimis de
( 3 feb 2015, 13:00:17
Cind vor fi modernizate trotuarele si vor fie lasate spatii pentru locuri de verdeata si flori!?

Si cablurile RDS ar fi bine sa fie coborite de pe stilpi, ca arata groaznic.

Mai multe parcuri si miniparcuri cu verdeata si flori, cosuri de gunoi la fiecare stilp, banci peste tot in oras, copaci, arbusti plantati peste tot, WC-uri publice, etc.

1.2  RE: Conducatorii si lipsa bunului simt! trimis de
( 3 feb 2015, 13:02:10
Tinerii si batrinii isi doresc o pista moderna pentru ciclisti, delimitata de trotuar si de strada si care sa cuprinda intreg municipiul si imprejurimile lui.
Ce este in prezent este o bataie de joc! Este o improvizatie, care deranjeaza pietonii, are marcaje desuete, empirice, duce la accidente, deci ceva nefunctional

1.3  RE: Conducatorii si lipsa bunului simt! trimis de
( 3 feb 2015, 13:04:02
Orasul trebuie personalizat, iar asta cade in atributiile unui colectiv de arhitecti, selectati in urma unui concurs, oameni de valoare, de buna credinta, cu simt artistic si patriotism local.
Aceste probleme se rezolva cu profesionalism si competenta si nu dupa ureche, de catre cei din conducere, care umbla numai dupa capatuiala, intrecindu-se in hotie si lichelism
2.   In afara subiectului trimis de
( 3 feb 2015, 23:00:04
" e multe cabluri? "

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptură de purcel cu sos de bere Zilele acestea, în care pare că lumea toată dă fuga-fuga pe Valea Prahovei și mai departe, spre Brașov, stârnesc rostogolul delicioaselor amintiri cu o fabuloasă friptură de purcel, tologită în sos de bere și aromată cu frunze de... Citeşte