Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2015 - Anul XX, nr. 13 (5825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

În plină zi

Prinşi în timp ce tăiau plopii din spatele Bazarului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi au fost prinşi de jandarmi, după ce, în plină zi, au venit să fure material lemnos, tăind doi plopi din lunca râului Suceava, în zona din spatele Complexului Comercial Bazar din municipiul Suceava.

Era sâmbătă, în jurul orei 14.00, când un echipaj de jandarmi de la Detaşamentul de Intervenţie i-a observat pe cei doi suspecţi, unul în vârstă de 64 de ani, celălalt de 28 de ani, ambii localnici.

Aceştia s-au deplasat cu un atelaj hipo în zona menţionată, cu intenţia de a tăia mai mulţi copaci, iar aici, folosindu-se de o drujbă, patru topoare şi o rangă, au culcat la pământ doi arbori din specia plop alb (cu diametrul cioatei de 76 cm şi respectiv 65 cm). Apoi, au secţionat copacii în mai multe bucăţi şi se pregăteau să-i urce în autocamionul unei cunoştinţe, pentru a transporta materialul lemnos la domiciliul lor.

Planurile însă le-au fost stricate de jandarmi, care i-au luat la întrebări.

„Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de tăiere fără drept de arbori, iar persoanele în cauză şi instrumentele folosite la tăierea arborilor au fost predate Poliţiei municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Suceava, precizându-se că materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Pătrăuţi, lucrătorii silvici estimând că valoarea prejudiciului este de 1.960 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinşi în timp ce tăiau plopii din spatele Bazarului.
 Vizualizări articol: 1671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Prinşi în timp ce tăiau plopii din spatele Bazarului4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 ian 2015, 19:55:28
La parnaie cu ticalosii , munca cinstita nu le place numai dupa furat toata ziua!
Oare cand vor intelege toate nationaliatile ,, conlocuitoare,,, ma refer in special la asistatii sociali de alta ,,culoare,, ca doar prin munca poti dobandi ceva , in societatea capitalista, nu prin furat , ca pe vremea CAP-ului.
Au un tupeu extraordinar, fura tot , in Scheia cel putin au cam terminat totul de furat, fura indicatoarele rutiere, panourile ptr. reclame,etc.Pentru acesti ticalosi trebuie introdusa o lege foarte dura, ca la arabi, altfel nu se linistesc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei