Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2015 - Anul XX, nr. 13 (5825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Doi români înfrânţi şi altul lipsă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimente sportive matinale au avut loc şi duminică, nu numai de azi încolo, odată cu debutul Open-ului Australian. Cele la care mă refer au fost trei meciuri de fotbal. Mai întâi, aventura de selecţioner a lui Olăroiu s-a sfârşit fără glorie, Arabia Saudită părăsind Cupa Asiei încă din faza grupelor. În meci direct pentru locul secund, la care avea şi varianta egalului, saudiţii au pierdut neaşteptat de clar în faţa Uzbekistanului, scor 1-3. Partea bună pentru Oli este că a putut spune şi el, preţ de trei meciuri, Je suis Piţi! Sunt curios ce va urma pentru el.

A urmat meciul Realului, poate nu chiar matinal (ora prânzului în Spania), împotriva lui Getafe, fosta echipă a lui Contra. Fusesem impresionat de disciplina şi spiritul de luptă tip Simeone pe care Contra le inoculase micuţei echipe madrilene la acel 0-0 cu Barcelona, aşa că eram pregătit de un meci cu goluri puţine. De altfel, cota de 1,30 pentru mai puţin de cinci goluri mi s-a părut mai lipsită de riscuri decât 1,20 oferit pentru victoria Realului. Până la urmă aveau să iasă ambele variante fără emoţii, băieţii lui Ancelotti marcând trei goluri după pauză. Că Ronaldo a reuşit o dublă nu e o ştire, însă m-a surprins plăcut faptul că un jucător tânăr ca James Rodriguez şi-a pus atât de clar amprenta asupra jocului, el fiind în miezul lucrurilor la toate cele trei reuşite.

Decalat cu o jumătate de oră a fost derby-ul pentru locul trei în Serie A. Ultimul loc al podiumului este important pentru că duce în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde Lazio, una din combatante, nu mai fusese din 2007, de la dubla aia faimoasă cu Dinamo (deunăzi, cei implicaţi îşi dădeau leapşa prin presă, în legătură cu cine ar fi blătuit atunci). Oricum, chiar dacă Stefan Radu nu a făcut parte din tranzacţie, aşa cum am citit, el tot a fost supraevaluat. În meciul de ieri, cu Napoli, am văzut de ce Radu n-a făcut saltul la un club obişnuit cu Liga Campionilor: singurul gol al meciului a fost marcat de omul aflat în marcajul fostului dinamovist! Higuain a profitat de plasamentul defectuos al fundaşului şi a marcat în forţă la colţul scurt, în cel mai pur stil Batistuta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi români înfrânţi şi altul lipsă.
 Vizualizări articol: 1469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi români înfrânţi şi altul lipsă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei