Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2015 - Anul XX, nr. 13 (5825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În miez de noapte

Focuri de armă, trase la discotecă de poliţişti ameninţaţi cu un cuţit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două focuri de armă au fost trase de poliţişti la o discotecă, după ce un individ a început să-i ameninţe cu un cuţit pe oamenii legii veniţi să cerceteze o reclamaţie, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Scandalul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Negrileasa, comuna Stulpicani.

La miezul nopţii, un tânăr din localitate, Neculai B., în vârstă de 26 de ani, a reclamat la poliţie că a fost bătut la discotecă de doi indivizi. Victima a declarat că a fost nevoită să fugă din local şi şi-a uitat geaca în discotecă.

Însoţit de poliţişti, reclamantul s-a întors la discotecă, iar aici, cei doi agresori, identificaţi în persoana a doi tineri în vârstă de 24 de ani, Vasile Popa şi Vasile Flocea, localnici, au continuat să se manifeste agresiv, încercând din nou să lovească victima.

Pentru a calma spiritele, poliţiştii s-au interpus între victimă şi agresori şi, pentru a-i îndepărta pe aceştia din urmă, au folosit spray-ul lacrimogen din dotare. Apoi au ieşit pe terasa discotecii, însă scandalul nu s-a terminat.

Cei doi scandalagii, a explicat ieri subcomisarul Epureanu, au ieşit după poliţişti şi victimă, iar unul dintre ei, Vasile Flocea, a scos din buzunar un cuţit de bucătărie, cu care a început să ameninţe. Ameninţările cu respectivul cuţit l-au vizat atât pe tânărul bătut, cât şi pe cei doi poliţişti. Cum clienţii localului au început să iasă din discotecă, iar situaţia risca să degenereze, poliţiştii l-au somat pe individul înarmat să arunce cuţitul şi, întrucât respectivul nu s-a conformat, au făcut uz de armamentul din dotare.

Poliţiştii au tras două focuri de armă în aer, Vasile Flocea aruncând cuţitul şi, în învălmășeala creată, fugind şi reuşind să dispară în noapte.

Ieri, poliţiştii îl căutau pe Vasile Flocea, acesta fiind dispărut de la domiciliu.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă, trase la discotecă de poliţişti ameninţaţi cu un cuţit.
 Vizualizări articol: 4964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Focuri de armă, trase la discotecă de poliţişti ameninţaţi cu un cuţit2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei