Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2014 - Anul XIX, nr. 291 (5800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Într-o singură zi

Peste 13.000 de articole pirotehnice, confiscate din Bazarul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La câteva zile după ce poliţiştii Serviciului Arme, explozivi, substanţe periculoase au confiscat dintr-un depozit de pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava al unei societăţi comerciale din Dumbrăveni articole pirotehnice în valoare de aproape 6.000 de lei, alte câteva mii de petarde au fost ridicate de oamenii legii în urma unui control făcut în Bazarul Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, controlul a vizat o societate comercială din bazar, societate care are un spaţiu de depozitare, avizat de Inspectoratul Teritorial de Muncă numai pentru articole pirotehnice de categoria I.

Numai că, în urma controlului, poliţiştii au găsit nu mai puţin de 8.555 de bucăți de petarde categoriile II și III, contrar prevederilor legale în domeniu.

Administratorul societăţii, un bărbat în vârstă de 51 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului articolelor pirotehnice.

„Poliţiştii reamintesc faptul că persoanele care produc, deţin, transferă sau comercializează articole pirotehnice, precum şi persoanele care folosesc obiecte pirotehnice pentru scopuri tehnice au obligaţia de a obţine autorizaţia din partea Inspectoratului Teritorial de Muncă şi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean pe raza cărora îşi desfăşoară activitate”, a transmis vineri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.

 

Prins de jandarmi, în timp ce vindea zeci de cutii cu petarde

Alte 4.572 de petarde au fost confiscate în cursul zilei de joi, tot din Bazarul Suceava, de data aceasta de un echipaj de jandarmi.

Echipajul, care se afla în patrulare, a observat un tânăr care comercializa obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

Respectivul a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Pătrăuţi, iar asupra respectivului au fost găsite 84 de cutii cu petarde (4.572 de bucăţi).  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 13.000 de articole pirotehnice, confiscate din Bazarul Suceava.
 Vizualizări articol: 1768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 13.000 de articole pirotehnice, confiscate din Bazarul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei