Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2014 - Anul XIX, nr. 291 (5800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal după scandal

Încă cinci tineri reţinuţi de poliţie, după o altă bătaie, într-un local din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce la începutul acestei luni scriam despre cinci indivizi reţinuţi de poliţişti după o bătaie în stradă în faţa discotecii „La Lăutarii” din municipiul Fălticeni, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au anunţat că încă cinci tineri au fost încătuşaţi după o agresiune într-un local din aceeaşi localitate.

De data asta, bătaia s-a petrecut în barul „Thales” din Fălticeni, doi tineri fiind agresaţi de alţi cinci.

Potrivit unui comunicat al poliţiei judeţene, bătaia s-a petrecut în după-amiaza zilei de 3 decembrie a.c.

Din scenariul conturat de poliţişti, victimele, Mihai B. şi Iulian T., erau în acea după-amiază în localul respectiv, când la masa lor s-a apropiat un anume Andrei Marius Vârvara, de 18 ani, din comuna Baia. Acesta din urmă le-a cerut celor doi tineri să îi cumpere ţigări, iar când au ieşit afară şi Mihai B. i-a spus că nu are bani la el, l-a luat la bătaie pe acesta din urmă.

Victima a fost lovită şi de persoane din anturajul tânărului din Baia, fiind nevoită să se refugieze în incinta restaurantului. Agresorii, însă, au venit după Mihai B. şi amicul acestuia, Iulian T., şi i-au lovit pe cei doi cu pumnii şi picioarele, distrugând şi mai multe bunuri din local.

Poliţiştii au reuşit zilele trecute să-i identifice pe agresori, pe lângă Andrei Marius Vârvara, fiind puşi pe lista suspecţilor şi Mihai Claudiu Pădurean (21 de ani), Sergiu Ungureanu (18 ani), Ionuţ Dulgheriu (19 ani) şi Nicuşor Pavel (17 ani), din municipiul Fălticeni şi comuna Baia.

Acestora li s-ar adăuga şi un anume Alexandru Lucan (20 de ani), acesta fiind însă arestat între timp pentru tâlhărie.

„Suspecţii au fost audiaţi cu privire la faptele reţinute în sarcina lor şi s-a dispus reţinerea acestora pe baza de ordonanţă, fiind introduşi în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă Suceava”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al poliției judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că cei cinci tineri reținuţi urmau să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

 

„Nota de plată”: o noapte la arest şi un dosar penal

Luna trecută, în noaptea de 8/9 noiembrie, a avut loc o altă bătaie, pentru care „nota de plată” a venit trei săptămâni mai târziu. În acea noapte, în faţa discotecii „La Lăutarii”, doi tineri, unul din Fălticeni şi celălalt din Bogdăneşti, au fost bătuţi după un conflict avut cu un agent de pază, Florin Lefter. Victimele au încercat să se răzbune, chemându-şi ajutoare, însă răzbunarea a fost amânată.

În zilele următoare, au avut loc alte agresiuni, fiind bătut pe stradă de către gruparea adversă un prieten de-al agentului de pază.

Pentru că situația risca să degenereze, ancheta a fost preluată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale, care, pe 28 noiembrie, au adus la audieri cinci suspecţi: Florin Lefter, de 38 de ani, Cătălin Mandiuc, de 36 de ani, Alexandru Iordăchioae, de 19 ani, Claudiu Hluşcu, de 41 de ani, toţi din municipiul Fălticeni, și Lucian Atănăsoaie, de 32 de ani, din comuna Bogdăneşti. Cei cinci au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar ulterior procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar şi interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă cinci tineri reţinuţi de poliţie, după o altă bătaie, într-un local din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 3950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Încă cinci tineri reţinuţi de poliţie, după o altă bătaie, într-un local din Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei