Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 dec 2014 - Anul XIX, nr. 284 (5793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pedeapsă serioasă

A violat şi a omorât cu sălbăticie o femeie de 56 de ani şi va sta la puşcărie pentru 20 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care a violat şi a omorât cu sălbăticie o femeie de 56 de ani trebuie să stea ani grei după gratii. Nicuşor Cârdei, zis „Rubin”, a fost condamnat ieri pentru o perioadă de 20 de ani pentru infracţiunea de omor şi alţi 5 ani pentru viol, iar în final va avea de executat 20 de ani de puşcărie. Condamnarea nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

În plus, bărbatul trebuie să achite către familia victimei 80.000 de euro drept daune morale şi 20.000 de lei drept daune materiale.

Fapta s-a petrecut acum şapte ani, când Cârdei a violat şi a omorât cu sălbăticie o femeie de 56 de ani, Maria Galan, din Vicovu de Sus.

Victima mergea pe drum să-şi întâmpine fata, care venea de la serviciu.

„Rubin” era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a atacat-o pe femeie, mamă a şapte copii. A târât-o în apropierea unei liziere, unde a violat-o cu sălbăticie, în tot acest timp continuând s-o lovească cu pumnii. După ce şi-a satisfăcut poftele carnale, „Rubin” a observat că femeia murise. A decis să ascundă cadavrul şi l-a târât lângă un pârâu, la 100 de metri de stradă. 

„Am găsit-o a doua zi. Era dezbrăcată complet, capul era în apă, acoperit cu un batic. Avea ochii fărmaţi, era muşcată de sâni şi avea o pată mare de sânge pe burtă”, povestea pentru Monitorul de Suceava Nicu Galan, fiul victimei.

Anchetatorii l-au avut printre suspecţi de la bun început pe Nicuşor Cârdei pentru infracţiunea de viol urmat de moartea victimei, însă nu au avut probe suficiente pentru a-i dovedi vinovăţia.

Suspectul a fost plecat în Italia, iar după un timp s-a întors acasă, la Bilca. Între timp, anchetatorii au adunat un probatoriu suficient şi l-au dus pe Nicuşor Cârdei la detectorul de minciuni. A fost testat de două ori la poligraf şi de fiecare dată a ieşit nesincer. În cele din urmă a recunoscut totul, mărturisind cum a violat-o şi ucis-o pe Maria Galan.

Procurorul criminalist care s-a ocupat de caz l-a dus şi la reconstituire, iar „Rubin” a arătat în amănunt cum a comis groaznica faptă. A fost lăsat în libertate, dat fiind faptul că au trecut atâţia ani de la terifiantul caz şi pentru că i s-au reţinut circumstanţe atenuante ca urmare a recunoaşterii faptei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A violat şi a omorât cu sălbăticie o femeie de 56 de ani şi va sta la puşcărie pentru 20 de ani.
 Vizualizări articol: 5710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
A violat şi a omorât cu sălbăticie o femeie de 56 de ani şi va sta la puşcărie pentru 20 de ani4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei