Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 dec 2014 - Anul XIX, nr. 281 (5790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   20 imagini |   ø fişiere video

1 Decembrie

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită şi la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Respectând tradiţia, Primăria Fălticeni, în parteneriat cu Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni şi Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, a organizat luni, 1 Decembrie, în Piaţa “Nada Florilor”, un eveniment public de Ziua Naţională a Râmâniei.

În jurul orei 13.00, la Monumentul Eroilor Neamului, după trecerea în revistă de către primarul Gheorghe Cătălin Coman a gărzii de onoare, în prezenţa a câteva sute de fălticeneni, preotul militar Cătălin Simion a oficiat o slujbă de pomenire şi cinstire a memoriei eroilor, urmată de depuneri de coroane de flori şi defilarea gărzii de onoare formate din jandarmi şi pompieri. Dacă până acum defilau numai elevii jandarmi şi pompierii militari, în acest an la Fălticeni a defilat şi un pluton de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

Au depus coroane de flori: Primăria Fălticeni, Consiliul Judeţean Suceava, Asociaţia Veteranilor de Război – Filiala Fălticeni, Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, Detaşamentul pentru Situaţii de Urgenţă Fălticeni, Poliţia Municipiului Fălticeni, Poliţia Locală Fălticeni, partidele politice PSD, PNL, PMP şi PRM, Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni şi Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni.

Printre cei prezenţi la ceremonialul organizat la Fălticeni s-au numărat Alexandru Rădulescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul Ioan Stan, directori de instituţii deconcentrate locale şi judeţene, aleşi locali, lideri politici locali, ofiţeri şi subofiţeri pensionari care au lucrat la instituţiile militare din judeţ şi din ţară, dar şi numeroşi localnici.

Fălticenenii prezenţi la marea sărbătoare a Unirii de la 1 Decembrie au primit steguleţe tricolore din partea senatorului Ovidiu Donţu şi a deputatului Ioan Stan, iar tinerii s-au fotografiat cu veteranii de război.

În încheierea ceremonialului militar, garda de onoare a defilat în aplauzele celor prezenţi.

Manifestările de la Fălticeni dedicate Zilei Naţionale a României au continuat la turnul de apă al fostei Filaturi de in şi cânepă, clădirea cea mai înaltă de la intrarea dinspre Roman în municipiul Fălticeni, unde se află amplasat un steag al României de 264 de metri pătraţi.

Fălticenenii care au ajuns în această locaţie au fost întâmpinaţi de preotul Liviu Mihăilă şi membrii Asociaţiei „Fălticeni Cultural” cu steguleţe tricolore, ceai fierbinte şi vin fiert. Toţi cei prezenţi au cântat imnul naţional al României, au ascultat şi au cântat cântece patriotice, au dansat Hora Unirii şi au urmărit defilarea elevilor jandarmi de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni îmbrăcaţi în costume militare de epocă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Naţională a României a fost sărbătorită şi la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Naţională a României a fost sărbătorită şi la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei