Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 dec 2014 - Anul XIX, nr. 281 (5790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Radio Viva FM se aude şi din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Radio Viva FM a sărbătorit inaugurarea unei noi staţii locale, la Rădăuţi, în cadrul unui eveniment care a avut loc, la finele săptămânii trecute, la Hotelul „Gerald's” din municipiu, eveniment care la care au participat reprezentanții administraţiei rădăuţene, oameni de afaceri şi personalităţi locale. Ascultătorii din Rădăuţi vor afla tot ce se întâmplă în oraşul lor, în 11 buletine de ştiri, difuzate din oră în oră, de la ora 7,00 până la ora 17,00. Problemele rădăuţenilor vor fi prezentate şi în programele Radio Viva FM „Dimineţi Animate”, „Viva Cafe”, „Viva Trafic” şi „Viva Flash”  sau în emisiunile „Faţă în faţă”, „Cheia succesului” şi „Baba arde şi ţara se piaptănă”,  „Pe unde” sau „Doza de educaţie”.

Proprietarul postului de radio, Monica Prisăcaru, a declarat: ”În urmă cu exact un an am câştigat o licenţă, după un concurs cu circa 30 de firme. Se pare că atunci am convins membrii CNA că merităm şi că ştim să facem radio... Ne propunem să aducem radioul local şi în Rădăuţi, pentru că noi emitem în Suceava şi în Fălticeni de circa trei ani, timp în care am demonstrat că facem lucruri bune, că facem radio local cu profesionişti. Ne implicăm activ în viaţa social-politică, în administrativ, în tot ceea ce înseamnă important în zona noastră de acoperire. Vreau să menţionez că <în spatele radioului> nu este nici un partid politic, pot spune că este o afacere de familie, iar din acţionariat facem parte eu şi soţul meu. Facem radio de vreo 20 de ani şi chiar ne place ceea ce facem”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radio Viva FM se aude şi din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Radio Viva FM se aude şi din Rădăuţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei