Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 dec 2014 - Anul XIX, nr. 281 (5790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Iarna a luat autorităţile şi drumarii prin surprindere

Marţi, 2 Decembrie 2014 (11:37:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Update 2: La ieşirea din Ilişeşti spre Păltinoasa, în curbele care duc spre cabana de la Ilişeşti, circulaţia rutieră a fost blocată pe sensul de mers spre Gura Humorului timp de circa 60 de minute, traficul fiind reluat în condiţii dificile în jurul orei 11.30. Blocajul a fost provocat de câteva tiruri care au derapat în pădure.

 

Update 1: Cozile de maşini se întindeau din zona hipermarketului Real până spre Metro. Circulaţia se derula cu mare greutate, la fel cum se întâmpla şi pe drumul care merge dinspre Suceava spre Gura Humorului. La intrarea în Stroieşti dinspre Ilişeşti două tiruri erau blocate pe sensul de urcare. Şoferii au reclamat că drumarii nu şi-au făcut treaba şi au menţionat că nu au putut urca panta nici măcar după ce au montat lanţurile pe care le aveau în dotare.

 

Ninsorile care cad încă din noaptea de luni spre marţi au dat peste cap traficul în municipiul Suceava. Ambuteiajele se înregistrează la tot pasul şi în aproape toate cartierele, iar prezenţa celor de la Diasil, firma care a câştigat dreptul de a se ocupa de deszăpezire, era mai multe decât discretă. Probleme serioase se înregistrează şi la ieşirea din municipiul Suceava spre Şcheia, acolo unde cozile de maşini se întind pe mai mulţi kilometri, dar şi la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni.Semafoarele deveniseră aproape inutile, iar şoferii au blocat mai multe interesecţii în lipsa agenţilor de la Poliţia Rutieră care să facă ordine în acest haos alb. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată când ninge pentru prima dată, autorităţile şi drumarii par luaţi prin surprindere, iar totul pe nervii şi timpul celor care sunt în trafic cu maşinile.În judeţ nu erau semnalate probleme deosebite până la ora 10.00, dar nu este exclus ca acestea să apară, mai ales că ninsorile continuă în aproape toate zonele.Dacă aţi surprins imagini cu haosul alb, trimite-ţi-le pe adresa de e-mailul redactie@monitorulsv.ro cu menţiunea unde au fost realizate şi cum s-au descurcat autorităţile şi drumarii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iarna a luat autorităţile şi drumarii prin surprindere.
 Vizualizări articol: 4827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Iarna a luat autorităţile şi drumarii prin surprindere5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   împuțiți și neputincioși trimis de
( 2 dec 2014, 11:12:19
prin surprindere? da când dracu se așteptau să vină iarna? în Aprilie?
2.   Satul cu trafic..... trimis de
( 2 dec 2014, 11:25:52
Da, am spus bine, Suceava arata ca un sat cu trafic. Nu exista autoritati, nu exista lege, nu exista ordine.... Este ora 11:20, ninsoarea a inceput la ora 3 dimineata, iar asa zisele autoritati inca nu au realizat ca in data de 2 decembrie ninge. Pai mai nenorocitilor ( aici ma refer la autoritati) care stati cu fundurile nesimtite si grase in birouri cu spatele la geam, ridicati privirea si uitativa pe geam...dupa care intrebati-va daca va place cum este gestionat acest oras..... Iar la raspuns mai adaugati o intrebare : oare voi nu aveti nici o contributie la aceasta situatie ? Aici nu ma refer doar la dezapeire, aceasta fiind doar varful de lance al indolentei........
Hai sictir la toti responsabilii si ar fi bine sa va apucati de treaba ...... (nu aia cu mana....-intinsa)....
3.   Comentariu trimis de
( 2 dec 2014, 12:00:22
Alo dom'" primar se cam doarme pe la voi prin primarie, sau dupa ce v-ati imbuibat ieri din banii contribuabililor cu fasole si carnati, ce va mai pasa de prostimea care-si distruge nervii in traficul infernal.
Acu'" 3 saptamani te laudai cu firma lu"cumatru ca are"" jdemii"" de tone de antiderapant si"" jdesute"" de utilaje si mijloace auto , care vor face iarna ca vara in Suceava, sau ai uitat? Noi n-am uitat si-n veci nu vei mai pupa sa fii ales ca primar.
4.   Buna dimineata.... trimis de
( 3 dec 2014, 09:12:29
Este miercuri,ora 8:50, ninsoarea in orasul Suceava s-a oprit marti seara in jurul orei 18:00. Toate strazile arata asa cum a dorit natura..... Cer scuze pentru limbajul pe care-l voi folosi, dar sincer nu am cum sa ma abtin.... - Mai Cretinilor din primarie, nu va este rusine cand calcati pe strazile pline de mizerie, nu va este rusine cand va invartiti haotic in oras....Chiar sunteti autisti, nu va dati seama de mizeria si haosul acestui oras, care se scufunda in indolenta, spirit de initiativa si cu un orizont in bezna.... Cand ies dimineata din casa, parca intru intr-o suburbie a unui alt oras, dar casc ochii mari si ma minunez in fiecare zi , ca trec prin centrul unui oras cu mari pretentii dar in care domneste NIMICUL ABSOLUT.........
Si inca odata in incheiere HAI SICTIR celor de mai sus, si cer scuze inca odata oamenilor adevarati ai Sucevei............

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei