Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 dec 2014 - Anul XIX, nr. 281 (5790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

Mii de oameni au cântat şi au dansat în centrul Sucevei, de Ziua Naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Sucevei s-a transformat într-o imensă discotecă în aer liber, aseară, după ceremonia de retragere cu torţe a subunităţilor aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, în acordurile Coralei Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina şi Protopopiatului II – Suceava.

După concertul trupei Hara şi momentul susţinut de tânărul sucevean Eduard Hanuseac, pe scena de pe esplanada Casei Culturii au urcat americanii de la Fun Factory, care din primele minute au reuşit să dezgheţe la propriu miile de suceveni care au venit să-i asculte. Recitalul a început cu piesa „I Wanna Be with You”, una dintre cele mai fredonate melodii ale anilor ’90, care a fost primită de spectatori de toate vârstele cu ropote de aplauze, refrenul fiind cântat pe rând de segmente din public şi apoi de toţi împreună. Ca sub o baghetă magică, mânuită de celebrii artişti, sucevenii au dansat, au fluturat mâinile şi au cântat împreună cu trupa piesele „Celebration”, „Do Wah Diddy”, „I Like It”, „I Love You”, „Don't Fight”, „Together Forever”, „Don't Go Away” sau „Be Good to Me”. Tineri, familii cu copii sau oameni în prag de pensie, liceeni, studenţi, funcţionari sobri în viaţa de zi cu zi şi oameni obişnuiţi de pe stradă au lăsat deoparte grijile şi s-au bucurat de muzică şi spectacol. Printre cei care au cântat şi au dansat împreună cu toţi ceilalţi au fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, împreună cu soţia sa, Irina, şi prefectul de Suceava, Florin Sinescu, şi soţia sa, Angela.

 

Americanii de la Fun Factory i-au invitat pe suceveni să înveţe să aibă încredere în ei înşişi

Trupa Fun Factory şi-a încheiat recitalul după mai bine de o oră, dar aplauzele frenetice ale publicului a readus-o pe scenă, pentru a mai interpreta câteva melodii. Înainte de a coborî de pe scenă, membrii trupei le-au spus sucevenilor să se bucure din plin de Ziua Naţională şi să înveţe să aibă încredere în ei înşişi, în propriile lor forţe. „Vom reveni cu plăcere, dacă vom mai fi invitaţi. A fost o atmosferă extraordinară, publicul de aici este absolut superb! Vă iubim”, au mai spus la plecare americanii de la Fun Factory.

După ei, sucevenii au avut bucuria unui recital No Mercy,  care a adus în Bucovina alte piese celebre, precum "Where Do You Go", "When I Die" sau „Please Don't Go".

Seara a fost încheiată de cântăreţul italian Francesco Napoli, care i-a convins şi el pe suceveni că a meritat să înfrunte frigul pătrunzător, vreme de câteva ore, pentru a sărbători împreună Ziua Naţională a României.

Spectacolul oferit de Muzeul Bucovinei şi Consiliul Judeţean Suceava de 1 Decembrie a reuşit să aducă în centrul Sucevei un număr impresionant de oameni, care au venit şi au stat împreună cu unicul scop de a se bucura din plin de această zi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de oameni au cântat şi au dansat în centrul Sucevei, de Ziua Naţională.
 Vizualizări articol: 2966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Mii de oameni au cântat şi au dansat în centrul Sucevei, de Ziua Naţională2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 dec 2014, 11:45:08
LUNGULE.......era unu la Ciprian Porumbescu care si-a pierdut casa si tu ii aduci pe americani sa cante la suceava ???sa nu zici ca au venit gratis....catelul din fundu curtii tale te crede......................... sa va fie ca nu ajutati un om sarman dati circ in centrul sucevei....
2.   Comentariu trimis de
( 2 dec 2014, 11:49:44
sa va fie rusine ca nu ajutati un om sarman dati circ in centrul sucevei
3.   Nici cum nu e bine... trimis de
( 2 dec 2014, 18:59:49
PUFFFF oricum ar proceda oamenii astia pentru tine nu e bine....in loc sa ne bucuram ca mai avem parte de astfel de manifestari, ca mai iesim din anonimat, gasim sa criticam....desigur a critica e usor....Si sunt sigura ca autoritatile locale l-au ajutat pe omul respectiv deja....Daca nu se face nimic nu e bine....daca se face iar nu e bine.....Pacat ca inca mai gandim asa!!!!
4.   Comentariu trimis de
( 3 dec 2014, 10:42:09
ai dreptate cu circ si cu manifestari destrabalatoare iesim din anonimat....baaaaaa n u vedeti ca Iadul va cheama??? tot asa veti dansa si acolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei