Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2014 - Anul XIX, nr. 266 (5775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caz misterios

O tânără de 22 de ani, cu tot cu fiica nou-născută, dispărute fără urmă de o săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 22 de ani este dată dispărută de la finele săptămânii trecute, împreună cu fiica sa nou-născută, care are în jur de trei săptămâni. Cele două au fost văzute ultima dată în secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Fălticeni, de unde mama a plecat, luând cu ea şi bebeluşul. Având în vedere că la mijloc este vorba de un copil atât de mic, bolnav de pneumonie, iar mama are grad de handicap, membrii familiei punând la îndoială cum poate avea aceasta grijă de micuţă, cazul este unul delicat şi cu grad ridicat de risc.

 

A mers în vizită la spital, dar nu şi-a mai găsit nici concubina, nici fiica

Iuliana Andreea Ciubotariu, în vârstă de 22 de ani, este originară din Bacău, dar locuieşte în comuna suceveană Râşca, la domiciliul concubinului ei, cu care mai are o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate.

Tânăra a adus pe lume al doilea copil pe 21 octombrie, la Spitalul Municipal Fălticeni. Pe 2 noiembrie s-a internat din nou, deoarece micuţa s-a îmbolnăvit de pneumonie. Vineri, 7 noiembrie, tânăra a plecat din spital.

Bunica paternă a fetiţei, Floarea Jauca, a povestit: “Nu se ştie nimic de cele două. Am sunat şi la maică-sa la Bacău şi nu a ajuns nici acolo. Băiatul meu (n.r. - concubinul tinerei) i-a dus tot ce-i trebuie la spital, însă ea l-a minţit, i-a zis să vină duminică să o viziteze (n.r. - pe 9 noiembrie), dar ea a fugit de vineri. Ne este frică de cea mică, fetiţa e învelită, are pătură groasă şi haine, dar cine ştie unde a ajuns...”

 

Rudele concubinului bănuiesc că tânăra a fugit la un alt bărbat

Bunica paternă este cea care are în îngrijire şi fata în vârstă de un an şi jumătate a Iulianei Andreea Ciubotariu, femeia spunând că se ocupe de ea de mică, din cauză că mama nu ar fi fost în stare să aibă grijă de ea.

Rudele concubinului tinerei spun că aceasta ar mai fi avut tentative de a pleca de la Râşca şi bănuiesc că acum a fugit la un alt bărbat. Cert este că femeia nu a mai dat nici un semn de viaţă şi nu răspunde la telefon.

 

Anchetă a poliţiei pentru găsirea celor două 

Oltiţa Clipa, asistent social în cadrul Primăriei comunei Râşca, a confirmat că tânăra de 22 de ani este luată în evidenţe ca persoană cu handicap, condiţii în care cazul este cu atât mai delicat. 

De asemena, poliţia a anunţat că a demarat o anchetă pentru identificarea tinerei în vârstă de 22 de ani şi a fetei sale, plecate pe 7 noiembrie din Secţia de Pediatrie a Spitalului municipal Fălticeni. Pentru a putea să dea cât mai repede de urma celor două, poliţia a mediatizat dispariţia, poze cu mama şi semnalmentele acesteia fiind transmise către mass-media.

La data internării în spital tânăra de 22 de ani era îmbrăcată cu un pulover de culoare închisă, blugi albaştri, haină neagră cu glugă, purta o pereche de adidaşi roşii, iar nou-născutul era înfăşat cu o pătură de culoare roşu închis.

Ca semnalmente, femeia are 1,55-1,60 metri înălţime, ochi căprui, păr lung blond, frunte lată şi faţă rotundă.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune de urgenţă la 112. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără de 22 de ani, cu tot cu fiica nou-născută, dispărute fără urmă de o săptămână.
 Vizualizări articol: 2365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O tânără de 22 de ani, cu tot cu fiica nou-născută, dispărute fără urmă de o săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei