Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2014 - Anul XIX, nr. 266 (5775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Câteva mii de oameni s-au bucurat, aseară, de un concert special oferit de PSD în Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale de duminică a fost marcat, aseară, de PSD printr-un spectacol oferit sucevenilor. Pe scena amenajată pe esplanada din zona Pieţei Burdujeni, din municipiul Suceava, au cântat în deschidere, pentru cele câteva mii de suceveni, interpretele locale Manuela Pohoaţă şi Gabriela Teişanu, urmate de Ansamblul „Ciprian Porumbescu”, celebra interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca şi formaţia Direcţia 5.

Marca electorală a fost dată de cele două bannere de pe scenă, unul cu chipurile candidatului PSD la preşedinţia României, Victor Ponta, al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi al primarului de Suceava, Ion Lungu, cu mesajul „Votează preşedintele care uneşte”, iar cel de-al doilea, la baza scenei, cu Călin Popescu Tăriceanu. În apropiere, deasupra străzii a fost amplasat un alt banner cu Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, sub sigla USL, unde„L” a fost preluat de la partidul înfiinţat de actualul preşedinte al Senatului, Partidul Liberal Reformator (PLR).

 

Senatorul Ovidiu Donţu şi primarul Ion Lungu au urmărit spectacolul amestecaţi în mulţime

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu, primarul municipiului, Ion Lungu, consilieri locali PSD şi cei care s-au declarat independenţi au preferat să asiste la spectacol amestecaţi în mulţime, fără obişnuitele îndemnuri la vot de pe scenă. „Este sfârşitul unei campanii electorale grele şi am hotărât să încheiem mai relaxat, invitând sucevenii la un concert de muzică uşoară şi populară, cu Ansamblul <Ciprian Porumbesc>şi invitaţii săi şi cu un moment special Direcţia 5. Le mulţumim astfel celor care au fost şi vor fi alături de noi. Dorim să predomine actul cultural; din această seară, politicienii tac, cultura vorbeşte. Nu vrem să-i bruscăm pe suceveni aici cu discursuri electorale”, a declarat senatorul Donţu.

Alături de el, primarul de Suceava, Ion Lungu, şi-a reafirmat susţinerea pentru Victor Ponta, „ca primar independent”, şi şi-a explicat poziţia. „Fac asta pentru că domnul Victor Ponta a ajutat Suceava ori de câte ori am apelat la el şi am certitudinea că ne va sprijini şi în continuare. Interesul meu personal este ultimul, important este să putem face cât mai multe lucruri bune pentru suceveni, pentru oraş”, a afirmat primarul Lungu.

Admirator înfocat al Sofiei Vicoveanca, pe durata recitalului interpretei primarul i-a fredonat melodiile şi a aplaudat minute în şir la final.

În scurta pauză dintre cele două secţiuni muzicale, atât primarul, cât şi senatorul Donţu, la rugămintea fiiceiacestuia din urmă, Carina, s-au fotografiat cu membrii trupei Direcţia 5.

Tot atunci, consilierul local PSD Cornel Grosar a urcat pe scenă pentru a lăuda prestaţia interpreţilor de muzică populară şi a prezenta trupa Direcţia 5. „Acest spectacol este un cadou al nostru, al celor de la PSD, pentru dumneavoastră. Nu vă spunem să mergeţi la vot, dumneavoastră ştiţi mai bine ce aveţi de făcut. Campaniile electorale vin şi se duc, ceea ce avem cu toţii nevoie este o lume normală, o lume calmă”, a spus Grosar. 

Cei care au înfruntat aseară frigul pătrunzător au avut parte de un spectacol de bună calitate, atât la secţiunea de muzică populară, cât şi la cea de pop-rock, vocile interpreţilor şi virtuozitatea instrumentiştilor fiind de înaltă clasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câteva mii de oameni s-au bucurat, aseară, de un concert special oferit de PSD în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 5170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.19/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.2 din 21 voturi
Câteva mii de oameni s-au bucurat, aseară, de un concert special oferit de PSD în Burdujeni1.2521

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei