Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2014 - Anul XIX, nr. 266 (5775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Balul Bobocilor

Scenete de teatru, pantomime şi muzică, la cel mai aşteptat eveniment al toamnei de la Liceul cu Program Sportiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toată suflarea Liceului cu Program Sportiv Suceava s-a adunat joi seară, în sala Dom Polski, la cel mai aşteptat eveniment al toamnei – Balul Bobocilor 2014, eveniment în cadrul căruia s-au impus distracţia, buna dispoziţie şi talentul.

Liceenii cu state vechi, respectiv cei din clasa a XII-a, și-au propus să le ureze bun venit bobocilor de clasa a IX-a printr-un spectacol care i-a dezvăluit pe elevii de la Sportiv în alte ipostaze decât cele obișnuite şi, chiar dacă au fost şi numere artistice ceva mai neizbutite, spectatorii s-au distrat, au chicotit şi au apreciat prestaţiile de pe scenă.

 

Nouă perechi şi-au disputat titlurile de Miss şi Mister Boboc

Concursul de Miss şi Mister Boboc s-a consumat pe durata întregului spectacol, cu probe de dans, spontaneitate, eleganţă, nouă perechi de liceeni râvnind la marele titlu.

În debutul spectacolului, pretendenţii la aceste distincţii, îmbrăcaţi lejer, în ţinute de zi, au făcut cunoştinţă cu publicul şi cu juriul. Au defilat, au povestit despre ei, despre lucrurile care-i reprezintă, după care organizatorii au pregătit pentru aceştia o serie deîntrebări capcană (Ce nu se poate mânca la micul dejun? Care an durează numai o zi?, Câte ouă poţi pune într-un coş gol?, După ce bătălie a murit Mihai Viteazu? etc.).

Stilurile de dans noi, moderne, au fost bine reprezentate la Balul Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Pentru început câteva fete energice au frapat audienţa prin mișcări captivante şi sincronizare perfectă pe ritmuri de street dance, stil de dans energic şi plin de antren, ce a luat naştere în SUA, New York, şi care este extrem de popular în prezent. Street dance-ul a fost adus pe scena Dom Polski şi de trupa de dans a liceului, sub coordonarea prof. Camelia Croitor.

Şi stilul capoeira, formă de artă marţială braziliană, ce rezultă dintr-o combinaţie captivantă de dans, muzică, acrobaţie şi ritualuri, s-a regăsit în programul balului de joi seară.

Băieţii de la grupul sucevean Capoeira Brasil au ţinut spectatorii cu sufletul la gură, spectaculozitatea, mişcălile rapide, acrobaţiile şi salturile caracterizând momentul prezentat de tineri.

Eleva Georgiana Boştiog a interpretat piesa “Nebunul de alb”, după care scena a fost din nou pregătită să-i primească pe boboci pentru proba de dans. Deşi pe fundal au sunat ritmuri antrenante de rock 'n'roll, liceenii s-au mişcat apatici, stângaci, pe alocuri dând senzaţia de plictiseală şi neimplicare.

În fine, momentul stângaci al bobocilor a fost compensat de o demonstraţie excepţională de beatbox oferită de Bogdan Galan, Alexandru Caba şi Ilie Bujorean, aceştia dovedind că arta de a imita sunetele diverselor instrumente muzicale cu gâtul, buzele sau limba nu mai are secrete pentru ei.

Piese cunoscute precum „Harlem Shake”, „Wiggle, wiggle”, „Mrs. Saxobeat” au fost fidel redate pe ritmuri de beat box, moment aproape fără cusur, ce a trădat o pregătire îndelungă şi ore întregi de antrenament. Cei trei adolescenţi au fost apreciaţi prin multe rânduri de aplauze de către colegii lor din sală.

 

Emoţii pentru tinerii boboci la proba de creativitate

Balul a continuat cu noi emoţii pentru boboci, aceştia fiind invitaţi din nou în scenă pentru a duce la bun sfârşit o serie de provocări. Elevii au trebuit să-şi rujeze partenerul, să facă o declaraţii de dragoste, să danseze cu un balon, să mănânce câte o felie de lămâie, să disimuleze o ceartă etc.

Au urmat adolescenţii din clasa a XI-a C, care au reprodus sceneta „Doi vulpoi” a marelui actor Dem Rădulescu, sub coordonarea prof. Silvia Toma, secvenţă ce s-a dovedit a fi pe gustul colegilor din sală, care le-au apreciat prin aplauze performanţa actoricească de pe scenă şi replicile pline de umor de calitate.

Joi seară, pe scena Dom Polski folclorul românesc a fost reprezentat de Iulian Honceriu, acesta interpretând două piese populare.

Şi pentru că veselia, energia şi pofta de viaţă se regăsesc într-un singur dans, la finalul spectacolului câţiva elevi s-au prins într-un energic dans ţigănesc. Cu bănuţi zornăitori la brâu, flori roşii în păr şi însoţite de ţigani cu pălării cu boruri largi, elevele au dansat cu mult patos fustele înflorate.

 

Ioana Grigoraş şi Sebastian Ojică au fost aleşi Miss şi Mister Boboc 2014

După două ore de show, juriul a deliberat. Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2014 au fost câştigate de Ioana Grigoraş şi Sebastian Ojică.

Miss şi Mister Talent au fost desemnaţi Ioana Şpac şi Ionuţ Măzărean, iar titlurile de Miss şi Mister Creativitatea au ajuns la Andreea Creţu şi Tudor Boureanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scenete de teatru, pantomime şi muzică, la cel mai aşteptat eveniment al toamnei de la Liceul cu Program Sportiv.
 Vizualizări articol: 5143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scenete de teatru, pantomime şi muzică, la cel mai aşteptat eveniment al toamnei de la Liceul cu Program Sportiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei