Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2014 - Anul XIX, nr. 233 (5742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Elevi din trei licee sucevene sunt consiliaţi în alegerea unei cariere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava află care sunt opțiunile de carieră care se potrivesc cel mai bine pentru viitorul lor.

Totodată, tinerii primesc recomandări de aptitudini digitale necesare pentru domeniile de activitate pe care aceștia le vor alege.

Activităţile fac parte din programul educațional „Trends of Tomorrow”, demarat de  Samsung Electronics România.

Potrivit organizatorilor, caravana Samsung „Trends of Tomorrow” își propune să le ofere elevilor de liceu din România ocazia să ia o decizie referitoare la viitorul lor profesional ţinând cont de personalitate, interesele vocaționale și aptitudinile cognitive de care dau dovadă.

„Competențele digitale sunt tot mai necesare pentru viitorul tinerilor liceeni, alături de o orientare cât mai bună asupra viitoarei profesii. Astfel, scopul programului Samsung <Trends of Tomorrow> din acest an este să le oferim elevilor oportunitatea de a afla ce carieră li se potrivește în funcție de personalitatea lor, precum şi ce abilităţi digitale sunt necesare în profesia aleasă”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Între 6 și 27 octombrie, Caravana Samsung „Trends of Tomorrow” va ajunge la aproximativ 4.000 de elevi din Piatra Neamț, Iași, Suceava, Brăila și Buzau. Elevii vor putea să acceseze gratuit platforma online www.pemeserie.rocare găzduiește o serie de teste de personalitate, interese vocaționale și aptitudini cognitive.

„În prima etapă a caravanei, elevii au fost foarte receptivi și am avut un feedback foarte bun de la ei în privința testelor completate. Am fost surprinși și încântați de faptul că elevii au găsit aplicații creative și neașteptate pentru a folosi rezultatele evaluării și în alte domenii ale vieții lor”, au mai arătat organizatorii.

Caravanei Samsung „Trends of Tomorrow” i s-a alăturat și eJobs, care a contribuit la dezvoltarea unor recomandări de aptitudini digitale în funcție de cerințele de pe piața muncii și de diversele domenii de activitate profesională, astfel încât elevii să-și poată creşte șansele de angajare pe viitor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi din trei licee sucevene sunt consiliaţi în alegerea unei cariere.
 Vizualizări articol: 1752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Elevi din trei licee sucevene sunt consiliaţi în alegerea unei cariere3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei