Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2014 - Anul XIX, nr. 233 (5742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Balan: Lupta în aceste alegeri se dă între bine şi rău, iar Klaus Iohannis va fi binele

Marţi, 7 Octombrie 2014 (17:24:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Liderul PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, consideră că alegătorii suceveni trebuie să ştie şi să înţeleagă faptul că lupta în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale nu se mai duce între partidele de stânga şi de dreapta, între PSD şi ACL, ci între „minciună şi adevăr, între bine şi rău”. „Şi aşa cum am fost învăţaţi încă de mici, la şcoală, binele învinge întotdeauna. Şi bine-nţeles că şi de data aceasta, după o lună şi jumătate, când Klaus Iohannis va fi preşedinte, lucrurile vor fi tranşate”, a spus Balan. El a adăugat că în lupta dintre rău şi bine din această campanie, Klaus Iohannis va fi binele. Preşedintele PDL Suceava a mai precizat că funcţia de preşedinte al României merită să fie câştigată de Klaus Iohannis pentru „a avea garanţia lucrului bine făcut”. Ioan Balan a arătat că „proba de lucru” dată de Klaus Iohannis se vede prin ceea ce a făcut în Sibiu, iar acest lucru se poate observa în comparaţie cu ceea ce a făcut ca premier candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Victor Ponta. „Putem face diferenţa. Klaus Iohannis este garanţia respectării şi aplicării legii, ceea ce Victor Ponta nu poate fi. Ne-a demonstrat-o că atunci când interesele de partid şi electorale i-o cer, suspendă legea fără să clipească. Ori nu aceasta este starea de normalitate. Starea de bine comunitar vine din respectarea regulilor şi a legilor. Ori tocmai de asta spun, Klaus Iohannis este garantul întâmplării acestor lucruri”, a precizat Ioan Balan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: Lupta în aceste alegeri se dă între bine şi rău, iar Klaus Iohannis va fi binele.
 Vizualizări articol: 1535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ioan Balan: Lupta în aceste alegeri se dă între bine şi rău, iar Klaus Iohannis va fi binele3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 oct 2014, 23:13:59
nu cred ca "binele"inseamna sa faci trafic cu copii .individul probabil vrea sa lucreze la scara mai mare ,de la en-detail la angro ,de asta isi doreste sa fie seful tarii .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei