Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2014 - Anul XIX, nr. 233 (5742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scene violente

Un bar distrus şi un tânăr băgat în spital de trei indivizi înarmaţi cu leviere şi o sabie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a ajuns la „Urgențele” Spitalului Județean Suceava, după ce a fost atacat de către trei indivizi înarmaţi cu leviere şi o sabie.

Agresiunea s-a petrecut duminică seară, după ora 19.00, într-un bar de pe raza localităţii Dolheştii Mari.

Localul a fost distrus, iar victima internată în stare gravă la spital.

 

„A fost iadul pe pământ, sunt tăiat tot”

În urma cercetărilor poliţiei, a reieşit că în scandal au fost implicaţi cinci localnici, Gheorghe Stan (33 de ani), Ion Stan (35 de ani) şi Neculai Stan (36 de ani), pe de o parte, şi Stelian Ţipău (20 de ani) şi Florin Marian (25 de ani), de cealaltă parte.

În local, poliţiştii l-au găsit pe tânărul în vârstă de 25 de ani, care prezenta mai multe urme de agresiune. Acesta a fost transportat la spitalul din Fălticeni, iar de aici, din cauza leziunilor grave, a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava.

Florin Marian a fost internat pe secţia de Neurochirurgie, fiind diagnosticat cu policontuzii prin agresiune, hematom extradural, plăgi contuze epicraniene, multiple plăgi tăiate, fracturi la ambele braţe.

„Eram cu nişte prieteni la o bere, când au intrat cei trei peste noi. A fost iadul pe pământ, sunt tăiat tot”, povestea victima de pe pat de spital.

Medicii spun că tânărul în vârstă de 25 de ani necesită în perioada următoare două intervenţii chirurgicale, una de către neurochirurgi, cealaltă de către ortopezi.

La spitalul din Suceava a ajuns şi tânărul în vârstă de 20 de ani, însă, potrivit poliţiei, acesta nu a rămas internat, întorcându-se la domiciliu, după acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. 

Agresorii nu au putut fi audiaţi de poliţişti, cei trei nefiind de găsit nici la domiciliu, nici pe raza comunei.

Deşi în primă fază, după cum anunţa ieri Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, agresiunea a fost încadrată la loviri sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ieri cercetările au fost preluate de către ofiţeri de la Investigaţii Criminale şi un procuror criminalist, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bar distrus şi un tânăr băgat în spital de trei indivizi înarmaţi cu leviere şi o sabie.
 Vizualizări articol: 5444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Un bar distrus şi un tânăr băgat în spital de trei indivizi înarmaţi cu leviere şi o sabie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 oct 2014, 20:10:27
bv,baiatul asta a fost mutilat si cazul la-ti incadrat la lovituri si alte violente,iar cazul taximetristului care are doar mana luxata,cazul a fost incadrat la tentativa de omor... bv politiei si tribunalului din sv,se vede cat de impartiali si corecti sunteti! Meritati sa lucrati la cantina!
1.1  RE: Comentariu trimis de
( 7 oct 2014, 23:40:14
Citeste pana la sfarsit un articol ... " cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. "

2.   Comentariu trimis de
( 8 oct 2014, 00:24:15
Nu vad rostul pt care au incadrat in lovituri sau alte violente când toata ziua buna ziua e tentativa de omor! Si mai ales ca are nevoie de 2 interventii chirurgicale!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei