Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2014 - Anul XIX, nr. 233 (5742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Premiere

Cupe şi medalii pentru cei mai buni competitori din cadrul „Spartachiadei profesorilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 2-4 octombrie, Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava (ASIS) a organizat cea de-a doua ediţie a „Spartachiadei profesorilor”, competiţie sportivă care se adresează angajaţilor din învăţământul sucevean.

Întrecerile Spartachiadei au fost deschise oficial vineri, iar sâmbătă, cei mai buni dintre competitori şi-au adjudecat distincţiile în cadrul unei festivităţi de premiere găzduite de Şcoala Filadelfia.

 „Spartachiada profesorilor” a cuprins 12 ramuri sportive: şah, ciclism, înot, darts, badminton, fotbal, volei, street-ball, tenis, tenis de masă, pescuit şi cros, cea mai mare adresabilitate înregistrându-se pentru probele de pescuit şi de cros.

La cros, premiul I a fost adjudecat de Viorica Hasna (Siminicea), Elena Țîmpău (Câmpulung Moldovenesc), Ecaterina Conache (Suceava), Ciprian Şerban (Suceava), Daniel Ceobanu (Suceava), Pavel Constantin (Suceava) şi Gheorghe Coman (Fălticeni).

La ciclism, locul I a mers către Adriana Şomîcă (Suceava), Ciprian Şerban (Suceava),  Octavian Ștefaroi (Câmpulung Moldovenesc) și Ionel Lascăr (Fălticeni).

La tenis de câmp, învingători au fost Luminiţa Cazan (Suceava), Florin Dumbravă Popovici (Dumbrăveni), Cristian Pintilii (Vatra Dornei) și Sterian Andrieş (Suceava).

La tenis de masă, au fost premiaţi Valentin Purdilă (Fălticeni) şi Luminiţa Cazan (Suceava).

Cristina Mihalea (Ostra), Loredana Coca (Suceava), Ecaterina Conache (Suceava), Lucian Bejenariu (Suceava), Gabriel Pânzaru (Gura Humorului) şi Ioan Vornicu (Gura Humorului) au fost premiaţi la proba de nataţie.

La volei, Filiala Câmpulung şi Filiala Fălticeni au fost desemnate cele mai bune echipe, iar la street – ball au fost desemnate câştigătoare Filiala Suceava 1 (la fete) şi Filiala Suceava (băieţi). Filiala Suceava a câştigat şi la fotbal.

La pescuit sportiv, învingători au fost Cristina Mihalea (Ostra) şi Alexandru Ciobară (Rădăuţi), iar la şah, Dorina Murariu (Suceava) şi Marcel Tiron (Gura Humorului) au fost cei mai buni.

Mihaela Şerban (Suceava) şi Adrian Anton Crăciun (Berchişeşti) au fost pe prima treaptă a podiumului la badminton, la darts au câștigat Carmen Purdilă (Fălticeni) și Angel Popa (Baia), iar la proba pe echipe Filiala din Fălticeni a ieșit învingătoare.

Potrivit vicepreşedintelui Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava, prof. Dumitru Irimia, „cea de-a doua ediţie a Spartachiadei a fost mai reuşită decât precedenta. Participanţii au fost entuziaşti, mulţumiţi de premii şi cred că au apreciat iniţiativa organizării acestei competiţii”.

Irimia a mai mărturisit că regretă absenţa Gabrielei Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, de la festivitatea de deschidere a evenimentului, apreciind că aceasta a ratat întâlnirea cu prietenii şi fanii săi de la Suceava, mulţi pregătindu-i şi mici atenţii şi suveniruri.

Spartachiada a coincis cu Move Week, un eveniment anual la nivel european, care îşi propune promovarea beneficiilor de a fi activ și de a participa în mod regulat la sport și activitate fizică în întreaga Europă. ”Celor de la Move Week le mulţumim pentru recuzită”, a mai spus Dumitru Irimia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupe şi medalii pentru cei mai buni competitori din cadrul „Spartachiadei profesorilor”.
 Vizualizări articol: 2079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Cupe şi medalii pentru cei mai buni competitori din cadrul „Spartachiadei profesorilor”4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei