Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2014 - Anul XIX, nr. 197 (5706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Conferinţă interregională pe tema comunicării şi a PR-ului, iniţiată de elevi suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 1-4 septembrie, Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Suceava organizează Conferința Interregională „Comunicare și PR în Consiliul Elevilor”.

Potrivit lui Tudor Găitan, preşedinte al CJE Suceava, „scopul acestei manifestări este de a forma tinerii în vederea deprinderii competențelor cheie de comunicare și relaționare cu factori instituționali sau ce țin de mass-media și stimularea acestora spre o implicare activă în viața comunității prin acțiuni de voluntariat”.

Conform sursei citate, pe parcursul evenimentului, participanții vor lua parte la workshopuri de dezvoltare a abilităților de comunicare, PR și gândire strategică.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Instituția Prefecturii Județului Suceava, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Wedu.ro și cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Global Design.

La această conferință pot participa membri ai Biroului Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor (CNE), membrii Biroului de Presă CNE, elevi din toată țara, membri ai Consiliului Elevilor, care doresc să contribuie la organizarea alegerilor în consiliile judeţene şi CNE și a campaniei pentru alegeri și să participe la ateliere tematice de formare.

Selecția participanților se va face prin intermediul aplicațiilor pe www.wedu.ro. Orice membru al Consiliului Elevilor trebuie să completeze un formular de înscriere pentru a putea primi un loc la acest eveniment.

În total sunt alocate 40 de locuri pentru care cei interesați pot aplica, iar Consiliul Judeţean al Elevilor Suceava își rezervă dreptul de a distribui, în funcție de necesități, numărul de locuri pentru fiecare categorie.

Termenul limită pentru depunerea formularelor este de 28 august.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferinţă interregională pe tema comunicării şi a PR-ului, iniţiată de elevi suceveni.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferinţă interregională pe tema comunicării şi a PR-ului, iniţiată de elevi suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei