Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2014 - Anul XIX, nr. 197 (5706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Medicament minune pentru tratarea celulitei? În urma unui studiu, 68% dintre femei s-au declarat mulţumite de rezultat

Femeile care nu pot scăpa de celulită vor putea încerca pe viitor un nou medicament, aflat în prezent în stadiul de experiment, care şi-a dovedit eficienţa în cadrul unui studiu clinic, anunţă Auxilium Pharmaceuticals, compania care a realizat Xiaflex.

Acest medicament a avut efecte pozitive pe 68% dintre femeile care l-au luat în cadrul unui studiu necesar pentru a se obţine aprobarea lansării pe piaţă a produsului, ele declarându-se „satisfăcute” şi chiar „foarte satisfăcute” de rezultatele obţinute.

În prezent nu există medicamente aprobate care să poată combate celulita. Pentru anul viitor, compania producătoare vrea să realizeze a doua fază a testării, spune Adrian Adams, de la Auxilium Pharmaceuticals.

Potrivit statisticilor, celulita afectează 85-98% dintre femeile trecute de pubertate. Boala este caracterizată prin pierderea elasticităţii pielii şi micşorarea legăturilor de colagen care leagă pielea de straturile de muşchi. Când grăsimea se extinde în această zonă, apar mici noduli caracteristici sub piele.

Pentru a testa eficienţa Xiaflex, compania a apelat la 150 de femei din Statele Unite, cu vârsta între 18 şi 45 de ani. Fiecare femeie a primit trei sesiuni de tratament cu acest medicament, care conţine collagenase clostridium histolyticum (CCH), sau cu un placebo.

O sesiune de tratament consta în 12 injecţii cu produsul direct în zona afectată de celulită: una din fese sau una din coapse.

Xiaflex este folosit în prezent pentru a trata contractura Dupuytren, o boală care afectează mâinile şi împiedică folosirea normală a degetelor.

Sursa: Medical Daily

Roxana RUSCIOR – descopera.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicament minune pentru tratarea celulitei? În urma unui studiu, 68% dintre femei s-au declarat mulţumite de rezultat.
 Vizualizări articol: 8671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medicament minune pentru tratarea celulitei? În urma unui studiu, 68% dintre femei s-au declarat mulţumite de rezultat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei