Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2014 - Anul XIX, nr. 197 (5706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

Un şofer care se întorcea de la o nuntă s-a izbit cu maşina în „Zidul morţii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unui autoturism BMW, care tocmai ieşise de la o nuntă, s-a izbit cu maşina în pilonul şoselei de centură a Sucevei care se intersectează cu DN 17, la „Zidul morţii”. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 4.50, şoferul lovind pilonul în timp ce circula dinspre Suceava, pe partea opusă locului în care s-au petrecut două cumplite accidente rutiere, soldate cu patru morţi.

Din ancheta poliţiei rezultă că şoferul, Mihai Bălan, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Drăgoieşti, a plecat de la nunta organizată la un local din Şcheia şi, chiar la ieşirea din parcare, a acroşat cu BMW-ul un microbuz care era parcat în zonă. Bărbatul, rezultă din anchetă, a dat jos numerele de înmatriculare ale maşinii şi s-a urcat din nou la volan. Nu a ajuns însă prea departe. În apropiere de pilon, maşina a derapat şi a intrat pe sens opus, oprindu-se în pilon. În urma impactului şoferul a suferit leziuni la cap, însă acestea nu erau grave. De altfel, conducătorul auto a refuzat să primească îngrijiri medicale ori să se deplaseze la spital.

Poliţiştii au încercat să-l verifice pe şofer cu etilotestul ori să-l ducă la spital, pentru recoltarea de probe biologice, însă bărbatul a refuzat. El a recunoscut că a băut la nuntă, însă a declarat că a consumat doar două pahare de vin. Poliţiştii care au efectuat ancheta la faţa locului au consemnat în raportul de eveniment că acesta părea a fi în stare avansată de ebrietate.

Acest aspect are însă mai puţină importanţă în condiţiile în care pe numele bărbatului din Drăgoieşti a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, infracţiune pedepsită mai aspru decât infracţiunea de consum de alcool. 

Poliţiştii rutieri spun că „Zidul morţii” este foarte bine semnalizat în momentul de faţă, iar accidente ca cel de ieri se pot produce doar din cauza inconştienţei unor şoferi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer care se întorcea de la o nuntă s-a izbit cu maşina în „Zidul morţii”.
 Vizualizări articol: 7261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Un şofer care se întorcea de la o nuntă s-a izbit cu maşina în „Zidul morţii”5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curiozitate trimis de
(26 aug 2014, 11:43:47
sunt curios unde-i idiotul ala care a organizat protestul de la accidentul anterior. nu-si mai ia pancartele cu "aici se moare" ca sa mai organizeze un protest? si primul care a murit acolo (ala cu camionul) care a trecut pe langa "zidul  ☭ " mergand spre humor si la intoarcere s-a infipt ca un prost in zid si al doilea ala cu masina mica care conducea ca un descreierat desi in zona erau montate indicatoare de reducere a vitezei la 30 km/h au murit de prosti ce erau. asta se numeste selectie naturala. cand esti prost trebuie sa mori. ca daca nu mori te inmultesti si se umple pamantul de prosti. la "zidul  ☭ " nu a murit nimeni nevinovat ci din cauza inconstientei dar "societatea civila" reprezentata de presa s-a grabit sa-i faca martiri desi era evident ca in cazul primului cauza principala a accidentului a fost ca era supraincarcat si de asta nu a putut opri la timp si cei din cabina nu au murit in urma impactului ci pentru ca au fost striviti de incarcatura iar cel de-al doilea a murit din cauza vitezei. dar pentru ca inconstineta unor prosti nu vinde ziare la fel de bine ca neglijenta autoritatilor....s-a nascut "zidul  ☭ ", simbolul incompetentei autoritatilor. spuneti-ne domnule paiu, daca va fortati la maxim neuronul, chiar nu gasiti nici o vina autoritatilor in cazul asta? sa va dau o idee: daca politistii si-ar fi facut treaba si l-ar fi gasit la timp in trafic s-ar fi evitat un accident. politistii aia care la scheia cred ca sunt vreo 2 in toata comuna 24 de ore din 24. ce ziceti? pune botul cineva la vrajeala asta? ma gandesc ca nu. pentru ca sigur te-ai gandit si tu la asta in incercarea de a vinde o mizerie de articol
2.   Cata neputinta! trimis de
(26 aug 2014, 12:06:09
Am avut și eu câteva comentarii asemănătoare SAD_EYES, bravo, nu e vorba de sarcasm ci de o realitate pe care multi refuza sa o vada! Preferam sa dam vina pe autorități când de multe ori vina este a nostra. Bun comentariul, bun si articolul, cu exceptia titlului, unde eu as fi spus UN SOFER BEAT... si as da si urmarea din orice tara civilizata, a fost însoțit in AREST, pentru a-și satisface pedeapsa de la 2 la 7 ani de închisoare pentru refuz de recoltare... Ah, dar mai avem pana atunci...
Apropo, pentru condus sub influenta pedeapsa e de la 1-5 ani!
3.   Putea fi mult mai rau trimis de
(26 aug 2014, 12:43:49
Inca un cocalar cu BMW, pericol public, neutralizat de pilonul cu pricina. Drumurile judetului sunt acum mai sigure.
4.   Inteligentule trimis de
(27 aug 2014, 03:07:05
Bai asta Sad_eyes,in primul accident,nu uita ca a murit un copil nevinovat,si acolo chiar a fost vina autoritatilor ca nu era nimic semnalizat,apoi au aparut semnele de atentie! Asa ca,inainte sa scri mai gandeste! Daca Doamne fereste era cineva de la tine din familie un mort si mai ales un copil,nu cred ca mai scriai tu asemenea tampenii:"s-a infipt ca un prost in zid".Si daca te intrebi,nu,nu ii cunosc pe cei care au murit in accident,dar poate mai citeste cineva din familiile lor aceste comentarii, si nu e frumos cum ai formulat.RUSINE!
5.   Prost semnalizat trimis de
(27 aug 2014, 08:48:47
Raman la parerea ca e prost semnalizat. M-am intors din concediu dupa 10 zile de circulatie in afara tarii, pe drumuri foarte periculoase si am ajuns la Suceava in jurul orei 20:30. Fiind cam obosit dupa peste 600 Km parcursi in Romania, cand am ajuns la "zidul  ☭ " am avut un moment de ezitare. Dupa mine, pe axul drumului ar trebui montate panouri de semnalizare care sa indice devierea spre dreapta, nu pe marginea soselii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei