Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2014 - Anul XIX, nr. 197 (5706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nou

Aeroportul Suceava va fi deschis în weekend pentru vizitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava va fi deschis în zilele de 30 şi 31 august pentru publicul vizitator. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat ieri, în cadrul şedinţei deliberativului judeţean, că spectatorii care vor veni la show-ul aviatic de la Centrul Economic Bucovina pot avea astfel ocazia să vadă şi ce presupune amenajarea şi modernizarea aeroportului din imediata apropiere, precum şi stadiul lucrărilor. Declaraţia lui Nechifor a venit în contextul nemulţumirilor exprimate de grupul consilierilor judeţeni PDL, că aeroportul din Iaşi a fost finalizat înaintea celui din Suceava.

Nechifor a precizat că la Iaşi lucrările au început în luna august a anului trecut, ceea ce a însemnat un avans de câteva luni bune de lucru pentru constructori. „Nu cred că e bine să ne mai comparăm cu capra vecinului. Preocuparea noastră este să construim un aeroport în condiţii corecte. În weekend aeroportul va fi deschis în regim de vizitare şi oricine este interesat poate să meargă să vadă ce s-a făcut”, a mai spus preşedintele Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Suceava va fi deschis în weekend pentru vizitare.
 Vizualizări articol: 3448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Aeroportul Suceava va fi deschis în weekend pentru vizitare3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nichifor...spatial...! trimis de
(26 aug 2014, 12:03:10
Stimate domn, fa si tu ceva ptr judetul acesta... Aeroportul varza...care inghite bani...mai ceva ca o centrala termica, fa ceva cu drumul de centura, fa ceva cu cladirile enorme de langa aeroport care sunt varza, fa ceva cu cainii vagabonzi din oras, de drumuri si de o eventuala autostrada...vise, largeste reteaua de gaz metan...sa scapam si noi de lemne si funingine in cele 6-7 luni de iarna cat are judetul , fa si tu macar o...statue cu chipul tau...sa nu te uitam...niciodata!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei